Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Otp

Otp
0
297

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba!

Hattımı kaybettim yeni aldığım hattı hasabıma nasıl kaydedebilirim kaydetmem için eksi numaraya kod gönderiyor kod olmadan nasıl kaydederim lütfen yardımcı olun

Similar threads

Arkadaşlar attığım ticket'ı gizlemişler göremiyorum onuda buraya yazmak isterdim,ama aklımda kalanlarla özet geçeyim;oldukça alakasız bir cevap gelmiş,ben onlardan restorasyon yapılmasa dahi nasıl soyulduğumun cevabını vermelerini istedim onlara bilgisayarımda taratmalarım sonucu hiç bir tehdit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
408
Bi gence aşığım hemen hemen 3 yıldır tanışıyoruz ve 6 avuç içi yakın bi zamandır da telefon muhabbetlerimiz var,mesajlaşıyoruzbenzer okuldaydık lakin o mezun oldumezun olmadan öncede genelde aynı ortamlarda olur,beraber tenefüse çıkar, eğlenirdik,mezun olduktan daha sonra fazla pozitif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Whatsapp Numaranızı nasıl doğrularsınız WhatsApp’ta hesap açabilmek için aktif bir telefon numarası gerekir. Doğrulama konusunda sorun yaşıyorsanız lütfen: App Store'dan WhatsApp’ın en güncel sürümünü yüklemiş olduğunuzu kontrol edin. Tam uluslararası formatta telefon numaranızı girdiğinize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ben dun bilgisayarima torrentten outlast indirdim oyunu kurduktan sonra ***** yapıp oyuna girdim biraz oynadıktan sonra oyundan çıktım ertesi gün oyuna girdim zaman ilk sponsorlar falan filan onlar çıkıyor geçtikten sonra oyun yanıt vermiyor lütfen yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Minecraft Admin Komutları İnternet üzerinde programsız minecraft hileleri arasında yer alan admin komutlarını detaylarıyla birlikte bu yazıdan sizlerle paylaşacağız. Öncelikle bu komutların minecraft’ın yapımcıları tarafından açıklandığı sizlere aktaralım. Bu komutlar sadece multiplayer oyunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt