Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlamadığım bir konu dün akşam otp yaptıktan ertesi günü hesabım nasıl soyulabilir Hiçbir anlam veremedim ve bilgisayarım daha yeni formatlıyken böyle birşey nasıl olur
Facebook hesabım calındı tekrar nasıl kurtarabilirim?
Şu yontemi deniyebilirsiniz faceye şifremi unuttum bolumunu tıklayın ve ardından epostanızı yazıp daha sonra kendi yonlendiriyor
Eğer Facebook hesabınıza giriş yapamıyorsanız once giriş sayfasındaki Şifreni mi Unuttunbağlantısına...
Facebook hesabım çalındı her tarafta nasıl kurtarabilirim?
Şu yöntemi deniyebilirsiniz faceye şifremi unuttum bölümünü tıklayın ve gerisinde epostanızı yazıp daha sonra kendi yönlendiriyor
Eğer Facebook hesabınıza antre yapamıyorsanız önce giriş sayfasındaki Şifreni mi Unuttunbağlantısına...
Başta çok uzun oldu öykü Fakat olayı anlayışlı olmak için her şeyi anlatmam gerekiyordu o yüzden ayrıntılarına değin anlattım Okuyup bana muavin olanlara doğrusu fazla teşekkür ederim çoktan
Merhabalar Sevgilimizle yollarımız ayrıldı fakat ben hala şahane derecede seviyorum onu Ben çok...
Herkese merhabalar arkadaşlar içimi dökmek için burayı buldum size bir derdimi yazacağım, şöyleki yaklaşık 56 ay önce muhasebe kursuna gittiğim sınıfta bir kızla tanışıtım, herşey birincil ilk kez arkadaş olarak başladı yani taki ben kıza ona hoşlandığımı söyleyene kadar, neyse kurs bitti...
Sinan Tuzcu 'ya GerizekalıŞoku ! Bu konu; sinan tuzcuya gerizekalı şoku haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, hayli ilginç bir haberle karşınızdayız Ülkemizde tanınan ve sevilen bir oyuncu olan Sinan Tuzcu, eşi oyuncu Dolunay Soysert ile gittiği Viyana 'da otel müdürünün...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.