Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Otpli hesabım nasıl soyulur ya !!!!!!!

Otpli hesabım nasıl soyulur ya !!!!!!!
0
260

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaslar

Anlamadığım bir konu dün akşam otp yaptıktan ertesi günü hesabım nasıl soyulabilir Hiçbir anlam veremedim ve bilgisayarım daha yeni formatlıyken böyle birşey nasıl olur

Similar threads

Facebook hesabım calındı tekrar nasıl kurtarabilirim? Şu yontemi deniyebilirsiniz faceye şifremi unuttum bolumunu tıklayın ve ardından epostanızı yazıp daha sonra kendi yonlendiriyor Eğer Facebook hesabınıza giriş yapamıyorsanız once giriş sayfasındaki Şifreni mi Unuttunbağlantısına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Facebook hesabım çalındı her tarafta nasıl kurtarabilirim? Şu yöntemi deniyebilirsiniz faceye şifremi unuttum bölümünü tıklayın ve gerisinde epostanızı yazıp daha sonra kendi yönlendiriyor Eğer Facebook hesabınıza antre yapamıyorsanız önce giriş sayfasındaki Şifreni mi Unuttunbağlantısına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Başta çok uzun oldu öykü Fakat olayı anlayışlı olmak için her şeyi anlatmam gerekiyordu o yüzden ayrıntılarına değin anlattım Okuyup bana muavin olanlara doğrusu fazla teşekkür ederim çoktan Merhabalar Sevgilimizle yollarımız ayrıldı fakat ben hala şahane derecede seviyorum onu Ben çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Herkese merhabalar arkadaşlar içimi dökmek için burayı buldum size bir derdimi yazacağım, şöyleki yaklaşık 56 ay önce muhasebe kursuna gittiğim sınıfta bir kızla tanışıtım, herşey birincil ilk kez arkadaş olarak başladı yani taki ben kıza ona hoşlandığımı söyleyene kadar, neyse kurs bitti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sinan Tuzcu 'ya GerizekalıŞoku ! Bu konu; sinan tuzcuya gerizekalı şoku haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, hayli ilginç bir haberle karşınızdayız Ülkemizde tanınan ve sevilen bir oyuncu olan Sinan Tuzcu, eşi oyuncu Dolunay Soysert ile gittiği Viyana 'da otel müdürünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt