Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Outlast açılmıyor

Outlast açılmıyor
0
129

Similar threads

Oyunu Yüklüyorum C rack'ı de Yapıyorum, Fakat Daha Sonra Exe'ye Tıkladığımda MsDos Ekranı Açılıyor Sonra O Ekran Kapanıyor(2 Saniyede, Yani Oyun Hiç Açılmıyor) Ayrıca Yüklerken Key'de Sormadı Sorun Nedir Acaba Yardımcı Olabilir Misiniz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar öncelikle herkese sa Dün bilgisayarıma format attım Daha sonra pes 2019 kurdum ve Türkçe Spiker den extreme 20 kadar kurdum Ama Oyun hiç bir şekilde Açılmıyor iki defa basıyorum açılmıyor yönetici olarak çalıştırıyom ama gene açılmıyorExtreme arayüznden girerek denedim malasef...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Merhaba arkadaşlar bugün FEAR 3 satın aldım(DVD) oyun yükleniyor ve kuruyor ama ikona tıkladığımda FEAR 3 yazısı ve bir kız resmi çıkıyor ama oyun açılmıyor yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar oyunu korsan repack sürümünü torrent indirdim kurulumunu yaptım oyuna tıkladım oyunun introsu açıldı red barrels tanıtımını yaptı ve tam ana menüye girecekken siyah ekran olarak kaldı sonra ctrl+alt+del ile görev yöneticisini açtığımda outlast 2 çalışmayı durdurdu hatasını vermiş ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
merhaba arkadaşlar az önce assasins creedi kurdum bu oyunu önceden aynı bilgisayarda yine oynamıştım ama şimdi açılmıyor ilk yüklediğimde cr4ck yapmadan oyunu direk kendisinden 16ya update yaptım sonra bulduğum bütün cr4ckları denedim ama açılmadı ac3spexe çalışmayı durdurdu hasatsı alıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,884Mesajlar
29,921Kullanıcılar
essekbaba31Son üye
Üst Alt