Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunu Yüklüyorum C rack'ı de Yapıyorum, Fakat Daha Sonra Exe'ye Tıkladığımda MsDos Ekranı Açılıyor Sonra O Ekran Kapanıyor(2 Saniyede, Yani Oyun Hiç Açılmıyor) Ayrıca Yüklerken Key'de Sormadı Sorun Nedir Acaba Yardımcı Olabilir Misiniz?
Arkadaşlar öncelikle herkese sa
Dün bilgisayarıma format attım Daha sonra pes 2019 kurdum ve Türkçe Spiker den extreme 20 kadar kurdum
Ama Oyun hiç bir şekilde Açılmıyor iki defa basıyorum açılmıyor yönetici olarak çalıştırıyom ama gene açılmıyorExtreme arayüznden girerek denedim malasef...
Merhaba arkadaşlar bugün FEAR 3 satın aldım(DVD) oyun yükleniyor ve kuruyor ama ikona tıkladığımda FEAR 3 yazısı ve bir kız resmi çıkıyor ama oyun açılmıyor yardım edin lütfen
Arkadaşlar oyunu korsan repack sürümünü torrent indirdim kurulumunu yaptım oyuna tıkladım oyunun introsu açıldı red barrels tanıtımını yaptı ve tam ana menüye girecekken siyah ekran olarak kaldı sonra ctrl+alt+del ile görev yöneticisini açtığımda outlast 2 çalışmayı durdurdu hatasını vermiş ve...
merhaba arkadaşlar az önce assasins creedi kurdum bu oyunu önceden aynı bilgisayarda yine oynamıştım ama şimdi açılmıyor
ilk yüklediğimde cr4ck yapmadan oyunu direk kendisinden 16ya update yaptım sonra bulduğum bütün cr4ckları denedim ama açılmadı ac3spexe çalışmayı durdurdu hasatsı alıyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.