Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Outlook Mailk Geri Çekme Bilmeyenler İçin Tüm Bilgiler Burada

Outlook Mailk Geri Çekme Bilmeyenler İçin Tüm Bilgiler Burada
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Outlook Mailk Geri Çekme Bilmeyenler İçin Tüm Bilgiler Burada Outlook Mail Geri Çekme Nasıl Yapılır Outlook Mail Geri Çekme Anlatım Sevgili melekler, outlook konusunda sizlerle son paylaştığımız outlook mail açma hakkında ancak bilgilerin peşinde bu sayfada da Outlook Mail Geri Çekme Nasıl Yapılır merak eden meleklerimiz ve sayın misafirlerimize Outlook Mail Geri Çekme Anlatım ile yardım etmek istiyoruz 1549281960 1549281960 outlookmailkgericekmebilmeyenlericintumbilgilerburada5c582aacdeee1gifoutlookmailkgericekmebilmeyenlericintumbilgilerburada5c582aacdeee1gifoutlookmailkgericekmebilmeyenlericintumbilgilerburada5c582aacdeee1gif Mail gündelik hayatta kullandığımız en önemli internet servislerinin başında geliyorBir mail gönderirken aceleniz olabilirTelaşla çalışırken dosya iliştirmeyi unutabilir ya da bilgileri gönderirken ancak Gönder düğmesini tıklattıktan sonra bir şeyleri değiştirmeniz gerektiğini ayrım edebilirsinizOutlook'ta bunun bir çözümü var: Gönderdiğiniz mailde yanlışlıklar ve eksikler varsa şu yolu izleyin: Posta'da, Gezinti Bölmesi'ndeki Gönderilmiş Öğeler'i tıklatın Geri seslenmek ya da başkalaşmak istediğiniz iletiyi açın Eylemler menüsünde Bu İletiyi Geri Çağır'ı tıklatın Okunmamış kopyaları sil ve yerine yeni iletiler koy seçeneğini tıklatın Tamam'ı tıklatın ve sonra yeni iletiyi yazıp eki iliştirin Gönder'i tıklatın Eğer hatalı bir mail gönderdiyseniz iyice geri sürüklemek için: Posta'da, Gezinti Bölmesi'ndeki Gönderilmiş Öğeler'i tıklatın Geri aramak veya başkalaştırmak istediğiniz iletiyi açın Eylemler menüsünde Bu İletiyi Geri Çağır'ı tıklatın Bu iletinin okunmamış kopyalarını sil seçeneğini tıklatın  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt