Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oya Alasya kimdir? Nereli, kaç yaşında? Zeki Alasya'nın eşi Oya Alasya'nın filmleri

Oya Alasya kimdir? Nereli, kaç yaşında? Zeki Alasya'nın eşi Oya Alasya'nın filmleri
0
118

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Oya Alasya kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Oya Alasya Türk tiyatrocu ve sinema oyuncusudur. Yeşilçam Sinemasının usta oyuncularından Zeki Alasya'nın eşidir.

OYA ALASYA KİMDİR?

Gerçek adı Oya Mella olan Oya Alasya, tanımış tiyatro ve sinema oyuncusudur. Zeki Alasya'nın ilk eşi olan Oya Alasya, ünlü sanatçı ile olan evliğinden Zeynep isimli bir kız çocuğu sahibidir. 1949 yılında İstanbul'da doğmuştur. Zeki Alasya, 'Köyden İndim Şehre' ve 'Salak Milyoner' filmlerinde eşini canlandıran Oya Alasya ile gerçek hayatta da evlidir.

İsmi: Oya Alasya

Mesleği: Oyuncu

Aslen Nereli: İstanbul

Doğum Tarihi: 1949

Yaşı: 72

Burcu: İkizler

Oya Alasya eğitim hayatına İstanbul'da tiyatro ile başlamış ve 1960 yılında Zeki Alasya ile tanışması sonucunda sinema oyunculuğuna adım atmıştır.

Oya Alasya'nın Rol Aldığı Yapımlar

• Kapıcının Kızı
  • Üç Gelin Altı Damat
  • Tamam mı Devam mı?
  • Sev Kardeşim
  • Köyden İndim Şehire
  • Salak Milyoner
Gündem

Similar threads

Zeki Alasya hayatı akıllı alasya akıllı alasya hayatı nereli akıllı alasya hayatı, kimdir, özetle hayatı, biyografi, biyografisi, filmleri, dizileri, metin akpınar, hakkında bilgiler, haberleri, resimleri, reel adı, yaşı, kaç yaşında Zeki Alasyadiyince akla Metin Akpınar, Metin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Zeki Alasya Kimdir ? 51177 51177 zekialasyakimdir5c5a500a6bd5czekialasyakimdir5c5a500a6bd5c 183 275 Zeki Alasya Kimdir ? imagesjpg51177 Zeki Alasya Kimdir ? imagesjpg51177 AKILLI ALASYA KİMDİR? 18 Nisan 1943 İstanbul doğumlu olan Akıllı Alasya Kıbrıslı Mehmet Kamil Paşa’nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kemal Sunal ne zaman öldü? Kemal Sunal kaç yaşında öldü, neden öldü? sorularının yanıtları merak ediliyor. Kemal Sunal filmleri ile aradan geçen yıllara rağmen güncelliğini koruyor. Hala ilk günkü gibi izlenen filmlerinde zaman zaman ders veren, bazen de duygulandıran halleriyle Türk halkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Tv8 ekranlarının uzun soluklu programı olan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma programı Survivor 2022, başladı. All Star konsepti ile ekranlardaki yerini alan Survivor'un bu sezonunda, geçtiğimiz sezonlardan tanıdığımız isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de daha önceki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
Kemal Sunal Kimdir, Hayatı, Filmleri kemal sunal hayatı, kemal sunal kimdir, kemal sunal biyografisi Ali Kemal Sunal 11 Kasım 1944, İstanbul 3 Temmuz 2000, İstanbul), Türk tiyatrocu, komedi oyuncusu, sinema sanatçısı ve yazar Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,281Kullanıcılar
BynuriSon üye
Üst Alt