Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oya Başar'dan 'Benim Annem Bir Melek' dönemi itirafı!

Oya Başar'dan 'Benim Annem Bir Melek' dönemi itirafı!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
oya_basardan_benim_annem_bir_melek_donemi_itirafi_1604818107_4796.jpg

Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk olan ünlü tiyatrocu Oya Başar, başrolü olduğu Benim Annem Bir Melek dizisinin çekim dönemlerinde geçirdiği süreç hakkında konuştu.

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, TRT 2'de yayınlanan Film Gibi Hayatlar programında ünlü sinema ve tiyatro sanatçılarını, yazar ve yönetmenleri ağırlıyor. Koçyiğit'in bu haftaki konuğu, şimdilerde Plastik Aşklar adlı oyunla sahneye çıkan tiyatrocu ve dizi-sinema oyuncusu Oya Başar oldu.

cQJQh_1604818177_5638.jpg

Bir dönemin en çok izlenen sit-com işlerinden olan Benim Annem Bir Melek'de başrol oynayan Başar, dizinin çekildiği dönemle ilgili olarak, 'Kanser bir ceza değil, herkesin başına gelebilir. Hayata pozitif bakacağız. ‘Benim Annem Bir Melek’ dizisi sırasında kemoterapi alıyordum. Oynamaya ve sete gitmeye devam ettim. Hayatı bırakmamak lazım.' açıklamasında bulundu.

Similar threads

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Hülya Koçyiğit, program sırasında Ajda Pekkan ile yıllar öncesine dayanan dostluklarıyla ilgili bir anılarını paylaştı. Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Sinema Üzere Hayatlar programına konuk oldu. Hülya Koçyiğit, program sırasında Ajda Pekkan ile yıllar öncesine dayanan dostluklarıyla ilgili bir anılarını paylaştı. Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, film sanatkarı Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Yeşilçam'ın önemli isimlerinden Mahmut Cevher, Hülya Koçyiğit'in sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Cevher, kariyerinde Arzu Film'in hem iyi hem de kötü bir etkisi olduğunu söyledi. 1976 Ses Sinema Mecmuası'nda Oya Aydoğan ile birinciliği elde eden ünlü aktör Mahmut Cevher...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Benim Annem Bir Melek Dizisinin Konusu Ve Oyuncuları Bir gelinkaynana hikayesi Bir aile komedisi Hepimizin ki gibi: Benim Annem Bir Melek!!! Ev hanımı Anne Neriman(Oya Başar); emekli dolmuş şoforu baba Cahit(Tarık Unluoğlu); baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşayan buyuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Benim Annem Bir Melek Dizisinin Konusu Ve Oyuncuları Bir gelinkaynana hikayesi Bir aile komedisi Hepimizin fakat gibi: Benim Annem Bir Melek!!! Ev Hanımı Anne Neriman(Oya Başar); emekli dolmuş şoförü baba Cahit(Tarık Ünlüoğlu); baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşamış büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,515Konular
980,983Mesajlar
30,804Kullanıcılar
bolu616161Son üye
Üst Alt