Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oya Başar'dan Levent Kırca itirafı! "Beni görünce dayanamadı"

Oya Başar'dan Levent Kırca itirafı! "Beni görünce dayanamadı"

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
oya_basardan_levent_kirca_itirafi_beni_gorunce_dayanamadi_1637068473_2937.jpg

14 yıl önce meme kanseri tedavisi gören usta oyuncu Oya Başar, eki eşi Levent Kırca'nın ameliyat sonrası kendisini ziyaret ettiği anları anlattı.

Ünlü oyuncu Oya Başar, geçtiğimiz gün TV8'de yayınlanan "2.Sayfa" programına konuk oldu. Meme kanseri olduğu döneme dair açıklamalarda bulunan Başar, eski eşi Levent Kırca ile bir anısını sevenleriyle paylaştı.

aCk6v_1637068389_2466.jpg

"DAYANAMADI!"

19 yıl evli olduğu Levent Kırca'nın ameliyat olduğu dönemde kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen Başar, "O zaman saçlarım da yok, ameliyattan yeni çıkmışım. Artık suratım da ne vaziyeteyse. Levent odaya girdi, sonra kapıyı kapatıp odadan dışarı çıktı! Demiş ki ‘Oya Başar’ın odasını arıyorum’, ‘burası’ demişler. İçeri girdi, şaşkın gözlerle yanıma geldi. Elimi tuttu ‘iyi misin, iyi misin?’ dedi. ‘İyiyim’ cevabını verince odadan çıktı. Dayanamadı!" ifadelerini kullandı.

Pq6Op_1637068426_2553.jpg

Eski eşi ile ilgili anısını anlatırken duygu dolu anlar yaşayan Başar'ın gözleri doldu.

VNEbh_1637068405_6491.jpeg