Oya Galibiyet Şok Eden Karar Nedir? Oya Başar Haberi Oya Başar Dolandırıldı mı? Oya Başar villa yaptırmak için anlaştığı firma göre dolandırıldığı ortaya çıkmıştıOya Başar 3 ay önce mahkemeye verdiği firmayı şimdi ise mahkemeden takipsizlik kararı ile Oya Başar şok oldu bu işin peşini bırakmayacağını açıkladı 1548635501 1548635501 oyabasarisokedenkararnedir5c4e4d70f0d5eoyabasarisokedenkararnedir5c4e4d70f0d5e oyabasarisokedenkararnedir5c4e4d70f0d5e Oya Başarın iki villa yaptırmak için anlaştığı işyeri kadar dolandırıldığı iddiasına takipsizlik kararı verildi Şokta olan Başar 40 yıllık emeğim var, çocuklarımın hakkını yedirmemdedi Oyuncu Oya Başar, Oğuz İnşaat'ın sahibi Mehmet Oğuz Güney ve ortağı Dilek Güney kadar dolandırıldığını belirterek 3 ay önce savcılığa başvurmuştu Başar, Sarıyer'de 1 milyon 680 bin liraya iki adet villa yapımı için sözleşme imzaladığı Güney'in villaları teslim etmediği gibi, Bebek'te 2 milyon 200 bin dolara satılan dairesinden arta kalan parayı da vermediğini öne sürmüştü Savcılığa şikayette yer alan Oya Başar umduğunu bulamadı Savcılık şüphelililer hakkında 'dolandırıcılık' iddiasına takipsizlik kararı verdi Ayrıca savcılık Küçük Bebek'teki Oya Başar'a ait konutun satışından elde edilen paradan geriye kalan 149 bin doların iade edilmemesi ve iki villanın tapu kayıtlarının Başar'a devredilmemesinin yasal uyuşmazlık zarfında kaldığı ve bu anlaşmazlığın ise ilgili hukuk mahkemelerince veya icra dairelerince icra takibine konu olabileceği ifade edildi Kararda ortağı Dilek Güney'in de söz konusu olayla bir ilgisi olmadığı belirtilerek her iki kararsız hakkında ulus adına kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiği belirtildi ÇOCUKLARIMIN HAKKINI YEDİRMEMSavcılığın takipsizlik kararına çok şaşıran Oya Başar ise Adalete inancım gerçi baki Ne olursa olsun bu işin peşini asla bırakmayacağım Avukatım karara hemencecik itiraz edecek Ben bu parayı bir gün de kazanmadım Bu parada 40 yıllık emeğim var, çocuklarımın hakkını kimseye yedirmemdedi