Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öyle Bir Geçer Zaman ki 10 Nisanda süleyman'ın söylediği şarkının sözleri

Öyle Bir Geçer Zaman ki 10 Nisanda süleyman'ın söylediği şarkının sözleri
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Öyle Bir Geçer Vakit ki 10 Nisanda süleyman'ın söylediği şarkının sözleri O Kadar Bir Geçer Zaman oysa 69 bölümde çalan O Konut şarkısı Böylece Bir Geçer Zaman fakat 10 Nisanda süleyman'ın söylediği şarkının sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Öyle Bir Geçer Zamana Ancak adlı dizinin 69 bölümünde Süleyman'ın seslendirdiği O Ev adlı şarkının sözlerini, bu sayfamızda gelen yoğun davetli istekleri üzerine sizlerle paylaşıyoruz 1549249228 1549249228 oylebirgecerzamanki10nisandasuleymaninsoyledigisarkininsozleri5c57aad0bf749oylebirgecerzamanki10nisandasuleymaninsoyledigisarkininsozleri5c57aad0bf749oylebirgecerzamanki10nisandasuleymaninsoyledigisarkininsozleri5c57aad0bf749 Bir balıkçı köyünde Seninle bir yaz O evde kalmıştık Duvarları bembeyaz O evde geçse bir ömür az Tüter gözümde aklımdan çıkmaz Orada tatmıştık mutluluğu Kaldı uzakta o en derin tutku O konut beni çagırır Gel gör gidemem sensiz Tavandan sarkan balıkçı ağları Yemeğimizi paylaşan o küçük kedi Gözümün önünde daha dün gibi O evde geçse bir ömür eksik Tüter gözümde aklımdan çıkmaz Orada tatmıştık mutluluğu Kaldı uzaktan o en derin müsamaha Sen güneşin doğuşunu başta o evde gördün Senin yüzünü bir ben güldürdüm Acilen ise o ev fazla uzak Fazla uzaktan o yaz O evde geçse bir ömür eksik Tüter gözümde aklımdan çıkmaz Orada tatmıştık mutluluğu Kaldı uzak o en derin hoşgörü O konut beni çağırır Gel gör gidemem sensiz Hatırladın mı O balıkcı köyünde seninle bir yaz Küçücük bir evde kalmıstık Duvarları bembeyaz  

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt