Öyle Bir Geçer Süre Fakat Dizisinde Süleyman'ın 29 Mayıs'ta Söylediği Şarkının Sözleri böylece bir geçer vakit ki süleymanın söylediği şarkı böylece bir geçer zaman oysa süleyman şarkı Ekranların ilgiyle izlenen fenamen dizilerinden O Kadar Bir Geçer Vakit Ama dizisinde 29 Mayısta yayınlanan bölümde Süleyman karakteri çok güzel bir şarkı söyledi melekleroylebirgecerzamankidizisindesuleymanin29mayistasoyledigisarkininsozleri5c57e3bf2d011alt ''Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yanlamasına'' isimli bu şarkının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz İşte Pek Bir Geçer Vakit ki Süleymanın söylediği şarkıoylebirgecerzamankidizisindesuleymanin29mayistasoyledigisarkininsozleri5c57e3bf2d011alt 1549263802 1549263802 oylebirgecerzamankidizisindesuleymanin29mayistasoyledigisarkininsozleri5c57e3bf8bc58oylebirgecerzamankidizisindesuleymanin29mayistasoyledigisarkininsozleri5c57e3bf8bc58oylebirgecerzamankidizisindesuleymanin29mayistasoyledigisarkininsozleri5c57e3bf8bc58 Artık inandım ben şansıma Seni çıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yandan bu dünya bir yanlamasına Çalsın artık durmadan çalsın sazlar Gelin dostlar, gelin dostlar Kalbimizde nikah var Sonunda erdik biz murada Darısı başkalarına Hayatımı veririm ben sana Sen bir yana bu dünya bir yandan