Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyle Bir Gecer Zaman ki Osman'ın Aydına Vedasında Calan Şarkı Sozu

Oyle Bir Gecer Zaman ki Osman'ın Aydına Vedasında Calan Şarkı Sozu
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Oyle Bir Gecer Zaman ki 20 Kasım'da calan şarkının sozu

Oyle Bir Gecer Zaman ki dizisinde Osman'ın arkadaşına vedasında calan şarkının sozleri

Ondort yaşım diken ile kaplanmış
Goz ucuma karıncalar toplanmış
Kurşun gelmiş kaşlarımın ustune
Alın yazım okur gibi saplanmış
Uyu memikoğlan uyu ote gecelerde
Dağı dağa kavuşturan ben idim
Suyu suya eriştiren can idim
Yukledim mi gece vakti kacağı
Karanlıkta ışılayan gun idim
Uyu memik oğlan uyu ote gecelerde buyu

Similar threads

Zülfü Livaneli Memik Oğlan memik oglan nota memik erkek çocuk notaları oğlan nota notası hikayesi Ondört yaşım diken ile kaplanmış Göz ucuma karıncalar toplanmış Kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne Alın yazım okur gibi saplanmış Uyu memikoğlan uyu öte gecelerde Dağı dağa kavuşturan ben idim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Öyle Bir Geçer Zaman oysa 20 Kasım'da çalan şarkının sözü Öyle Bir Geçer Vakit ama dizisinde Osman'ın arkadaşına vedasında çalan şarkının sözleri Ondört yaşım diken ile kaplanmış Göz ucuma karıncalar yığılmış Kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne Alın imlâ okur gibi saplanmış Uyu memikoğlan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Mete'den Ayca'ya Erkin Koray'lı surpriz Oyle Bir Gecer Zaman ki Mete'den Ayca'ya Erkin Koray Suprizi Ekranların sevilen dizisi Oyle Bir Gecer Zaman Ki 18 Eylul Salı gecesi yeni bolumuyle izleyenleri duygulandırdı Yeni sezona kadrosundaki değişikliklerle giren Oyle Bir Gecer Zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Oyle Bir Gecer zaman ki 2019 oyuncuları Oyle bir gecer zamanki yeni sezonda kim kimdir? Gozyaşlarıyla veda ettiğimiz Oyle bir gecer zaman ki dizisinin yeni sezonu bu akşam başladı Aylin doğum sırasında olmuş, Soner kızını ardında bırakıp ingiltere'ye yerleşmiş Ali kaptan diziye veda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Oyle bir Gecer Zamanki emelim şarkı sozu Oyle bir gecer zamanki 75 bolumde calan şarkının sozleri Oyle bir gecer zamanki sonerin Ayline evlenme teklifi ederken calan Emelim şarkısının sozleri her emelim her arzum yine sensin bu emele bu gonul nasıl ersin yıllarca cektim senin aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt