''Öyle Bir Geçer Zaman Fakat'' Senaryoları Yalanmış! öyle bir geçer zaman ki, yeni sezon, senaryolar, yalanmış, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548656785 1548656785 oylebirgecerzamankisenaryolariyalanmis5c4ea095940b5oylebirgecerzamankisenaryolariyalanmis5c4ea095940b5 oylebirgecerzamankisenaryolariyalanmis5c4ea095940b5 Sevgili melekler, Kısa süre önce haberini yaptığımız Pek Bir Geçer Süre Oysa nin yeni bölümünde olacaklarla ilgili FACEBOOKTAKİ AÇIKLAMALARın içten olmadığı açıklandı! D Üretim kadar yapılan açıklamada, Aras Bulut İynemli adına açılan site hesaplarının sahte olduğu ve oyuncunun hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı ya da internet sayfası bulunmadığı belirtildi Aras Bulut İynemli ise işyeri aracılığı ile şu açıklamayı yaptı: Son günlerde dağıtılmış sosyal paylaşım sitelerinde benim ağzımdan yazılmış gibi gösterilen bilgilerden ve sahte hesaplardan büyük rahatsızlık duymaktayım Set ve egzersiz programımızın yoğun olmasından dolayı sosyal paylaşım sitelerini peşine düşüp takip edemiyorum O nedenle ne Twitter ne de Facebook hesabım bulunmamaktadır Benim adıma açılan hesaplar sahte, yazılanların da hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır sosyal ağ da adımı kullanarak yazılan bilgilerin dikkate alınmamasını rica ederimZaten ben inanmamıştım meleklerÇünkü her oyuncuyla sözleşme yapılır konuşmaması hususundaNormali de budur yani,yoksa ne anlamı olur heyecanla yeni bölümü beklemeden