Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öyle Bir Geçer Zaman ki Sezon Finalinde Çalan Şarkı

Öyle Bir Geçer Zaman ki Sezon Finalinde Çalan Şarkı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Böylece Bir Geçer Süre ama 19 Haziran sezon finali eylem aktaş ikrar şarkısı

O Kadar Bir Geçer Zaman ama dizisi sezon finalinde çalan şarkı

Gün halsiz ah, ille suskun
İkimiz de mahçup, mahzun
Kül rengi ah yaşarken keder
Ben zamanı ah öldürdüm
Çaresizdim, geçiyordu
Seni benden alıyordu
Bıraksam ah gidiyordu
Korkudan vurdum öldürdüm
Gözlerinde asılı yaftam
Gül dudağın oldu mührüm
Vacip oldu ah o lahza bu katil
İkrarımdır, öldürdüm *

Similar threads

Eylem Aktaş İkrar şarkı sozleri Eylem Aktaş İkrar şarkısı sozu Gun yorgun ah, ille suskun İkimiz de mahcup, mahzun Kul rengi ah yaşarken huzun Ben zamanı ah oldurdum Caresizdim, geciyordu Seni benden alıyordu Bıraksam ah gidiyordu Korkudan vurdum oldurdum Gozlerinde asılı yaftam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Leyla ile Mecnun sezon finalinde çalan şarkı Beceriksiz Bir şey mi var Yetersiz birşey mi var Leyla ile Mecnun sezon finali 2019 Yetkisiz bir şey mi var hayatımda Gözlerim niçin sık sık dalıyor Yetkisiz bir şey mi var hayatımda Gökyüzü ara sıra ciğerime doluyor Böylece bir şey ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Kuzey Güney Dizisi Sezon Finalinde çalan Haydar Haydar şarkısı Kuzey Güney Haydar Haydar şarkı sözü Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Âru iffet şişesini Taşa çaldım kime ne Kâh çıkarım gökyüzüne Seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne Seyreder evren beni Haydar Haydar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Suskunlar 21 Haziranda Çalan Ahmet Kaya Şarkısının sözleri suskunlar Sezon Finali Ahmet Kaya Tedirgin Şarkı sözü Sarı sıcak yazılar uzakta Dost uzanan eller uzaktan Karanlıklar kurmuş kapan Benim sonum dünden emin Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yalan Dünya dizisi 23 Bölümde çalan şarkının sözleri Yalan Dünya Sezon Finali Nil Karaibrahimgil Bir Takım sabahlar uyandım, kayıp haldeyim Sanırsın gölgeyim, ayaktayken yerdeyim Ne bileyim, ne bileyim Herkes işinde, binbir istek ardından Ben mi tövbeliyim, tövbe tövbeliyim Nefes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt