Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Cemilesi gecelerde

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Cemilesi gecelerde
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Böylece Bir Geçer Zaman Oysa'nin Cemilesi gecelerde o kadar bir geçer süre fakat, cemile, ayça bingöl, cemile haberleri, ayça bingöl haberleri, cemile ayça bingöl Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden biri olan O Kadar Bir geçer Süre Fakat dizisinin Cemile'si geceler de yakalandı Melek'lerimoylebirgecerzamankinincemilesigecelerde5c4e9c81bb13ealt İşte geceler de oysa Cemile 1548655740 1548655740 oylebirgecerzamankinincemilesigecelerde5c4e9c81eb4aaoylebirgecerzamankinincemilesigecelerde5c4e9c81eb4aa oylebirgecerzamankinincemilesigecelerde5c4e9c81eb4aa Reyting rekoru kıran 'Pek Bir Geçer Süre fakat' dizisinin Cemile'si Ayça Bingöl, önceki gün Cihangir'deydi Mustafa Alabora ve arkadaşı Banu Zeytinoğlu ile sohbet eden Bingöl, oturduğu masanın yanında gelen sokak köpeğini sevmeyi ihmal etmedi Hayvanları fazla sevdiğini gösteren meşhur oyuncu, “Hayvanları fazla seviyorum Evde bir kedim var Manâsız vakitlerimi onunla oynayarak geçiyorum Mahallede ise onlarca kedim var desem yanlış olmaz Onlarla da ilgilenmeye çalışıyorum dedi Usta, canlandırdığı Cemile karakterinin de fazla sevildiğini sözlerine ekledi  

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt