Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyle bir gecer zamanki 60. bolumde calan şarkı sozleri

Hoş geldin! alpo79 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Oyle bir gecer zamanki 60. bolumde calan şarkı sozleri
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oyle bir gecer zamanki 7 şubatta calan şarkı
oyle bir gecer zamanki son bolumde calan şarkının sozleri

hani ben senin kaderine yazılan sevincin kederindim
hani sen bana bu hayattan hic korkma ben varım demiştin
yalan soyledin senin viccdanın yokmu
beni aldattın senin insafın yokmu
dunyam karardı sende acımak yokmu
oyle zorki sensiz yaşamak yok mu

Similar threads

Pek bir geçer zamanki 7 şubatta çalan şarkı pek bir geçer zamanki son bölümde çalan şarkının sözleri hani ben senin kaderine yazılan sevincin kederindim hani sen bana bu hayattan hiç korkma ben varım demiştin yalan söyledin senin viccdanın yokmu beni aldattın senin insafın yokmu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
İffet dizisi 8 ekimde calan şarkı İffet 4bolumde calan şarkı İntizar buyuk insan şarkı sozu İffet dizisinin 4bolumunde calan şarkı,sozleri buyuk insan At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır oyle yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gozlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Oyle bir Gecer Zamanki emelim şarkı sozu Oyle bir gecer zamanki 75 bolumde calan şarkının sozleri Oyle bir gecer zamanki sonerin Ayline evlenme teklifi ederken calan Emelim şarkısının sozleri her emelim her arzum yine sensin bu emele bu gonul nasıl ersin yıllarca cektim senin aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Oyle bir gecer zamanki 14 haziranda calan şarkı Oyle bir gecer zamanki 37 bolumde calan şarkı oyle bir gecer zamanki gozleri aşka gulen şarkısı gozleri aska gulen taze sogut dalisin gel bana her gece sen gonlume dolmalisin tatli gulus pek yarasir gozlerin omre bedel ah ne guzel ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Fatmagulun Sucu Ne Selim ve erdoğan gece kulubundeyken calan şarkı Fatmagulun Sucu Ne 9 şubatta calan şarkının sozleri Aşkı cabuk sondu beni pabucunun ucuyla Eze eze gecti ve gitti Geri sardığı hep aynı sahneyi oynadık Durduk keyfince arada bir canı cananı Ama hic kimsesi oldum cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,506Konular
983,046Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt