Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyle Bir Gecer Zamanki Aşkı Aşk Vurmuş Şarkı Sozleri

0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
22 bolum`de calan harika melodi
Nerden bir sevda gecse, yanlış dunya kavrulmuş
Nerden bir sevda gecse, kul durmuş gul savrulmuş
Kimi kalbine uymuş, kimi karşı durmuş
bizi bugun aşk vurmuş
Yolsuz akan suymuş ne dinlemiş ne duymuş
Aşkı yine aşk vurmuş

Kalbimde bir sır gibi, sussam ağlatır gibi
Kalbimde bir sır gibi, soylersem zehir gibi
Yolsuz akan suymuş ne dinlemiş ne duymuş
Bizi bugun aşk vurmuş
kimi kalbine uymuş kimi karşı duymuş
Aşkı yine aşk vurmuş

Similar threads

Öyle Bir Geçer Süre Oysa 22 Şubat 22Bölümde Çalan Şarkının sözleri Nerden bir sevda geçse, hatalı dünya kavrulmuş Nerden bir sevda geçse, kül durmuş gül savrulmuş Kimi kalbine uymuş, kimi karşısında durmuş bizi bugün aşk vurmuş Yolsuz akıcı suymuş ne dinlemiş ne duymuş Aşkı yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Oyle bir gecer zamanki berrinle ahmetin ayrılışında calan şarkı sozleri Oyle Bir Gecer zamanki arkadaş şarkısının sozleri Bir kıvılcım duşer once, buyur yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en guzel, bu en sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Oyle Bir Gecer Zana Ki Dizisi sozleri, Erkin Koray Oyle Bir Gecer Zaman ki Dizi Jenerik Şarkısı sozleri Oyle Bir Gecer Zaman ki Dizsi Şarkı Sozleri Erkin Koray' ın cok sevilen şarkısı Oyle Bir Gecer Zaman Ki Şarkısı Oyle bir gecer zamanki dediğim aynıyla vaki Oyle bir gecer zamanki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Aylin intihar ederken calan şarkı Cem Karaca adsız şarkısı sozleri Oyle Bir gecer Zamankide calan şarkının sozleri Oturmuşum yatağa Ben beni duşunurum Kapı baht kapısı Bahtımın kapısı kapalı Karanlığın rengini bilemem Aydınlık ne demek Mutlu olmak sevmekse Sevmek aydınlık demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Oyle bir gecer zamanki suleymanın piknik sahnesinde soylediği şarkı Oyle bir gecer zamanki 29 Mayısta calan şarkısın sozleri Artık inandım ben şansıma Seni cıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dunya bir yana Calsın artık durmadan calsın sazlar Gelin dostlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt