Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyle Bir Gecer Zamanki İyi Duşun Taşın Şarkı Sozu

0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İyi Duşun Taşın Şarkı Sozu
İyi Duşun Taşın Şarkı Sozu Oyle Bir Gecer Zaman ki

Faydasi yoktur gozlerdeki yasin
Gitmeden evvel iyi dusun tasin
Mutlulugu bulacagim diyorsun ama
Ne zaman ne zaman

Bak yine mutsuz senin her bakisin
Gel beni dinle benim yavru kusum
Unutulsan bile asklar unutulmaz hic
Anilar anilar

Butun yollar kapali
Hic isik yok uzaklarda
Neden terk etmek istersin
Neden durmuyor zaman

Unutulsan bile asklar unutulmaz hic
Anilar anilar

Butun yollar kapali
Hic isik yok uzaklarda
Neden terk etmek istersin
Neden durmuyor zaman

Faydasi yoktur gozlerdeki yasin
Gitmeden evvel iyi dusun tasin
Mutlulugu bulacagim diyorsun ama
Ne zaman ne zaman

iyi dusun tasin
iyi dusun tasin
iyi dusun tasin
iyi dusun tasin…

Similar threads

Oyle bir gecer zamankimetenin yarışmada soylediği şarkı sozleri, METE'NİN ŞARKISININ SOZLERİ Faydası yoktur gozlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi duşun taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun ama Ne zaman ne zaman Bak yine mutsuz senin her bakışın Gel beni dinle benim yavru kuşum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İyi Duşun Taşın Gitar akorları İyi Duşun taşın notaları İyi Duşun Taşın Gitar Notaları Kod: C Am Faydası yoktur gozlerdeki yaşın C Am Bitmeden evvel iyi duşun taşın F Mutluluğu bulacağım diyorsun ama G Ne zaman ne zaman C Am Bak yine mutsuz senin her bakışın C Am Yar beni dinle benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Faydası yoktur gozlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi duşun taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun ama Ne zaman ne zaman … Bak yine mutsuz senin her bakışın Gel beni dinle benim yavru kuşum Unutulsa bile aşklar, Unutulmaz hic anılar anılar … Butun yollar kapalı Hic ışık yok uzaklardan Neden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Yarışma Sırasına Gore Gidelim Necatinin Helvacı helva yapar helvasına bal katar Helvanın cok turlusu var İnsan ona can atar Helvacı helva yapar helvasına bal katar Helvanın cok turlusu var İnsan ona can atar Helvacı, helva Şeker lokumlu helva Kendir tohumlu helva Helvacı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Oyle Bir Gecer Zamanki Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya ağlaya kalmadı gozlerimde yaş Ağlaya ağlaya kalmadı gozlerimde yaş Sevenler ayrılmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt