Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyle Bir Gecer Zamanki Sonerin nişanında calan şarkının sozleri

Oyle Bir Gecer Zamanki Sonerin nişanında calan şarkının sozleri
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aylin intihar ederken calan şarkı
Cem Karaca adsız şarkısı sozleri
Oyle Bir gecer Zamankide calan şarkının sozleri

Oturmuşum yatağa
Ben beni duşunurum
Kapı baht kapısı
Bahtımın kapısı kapalı
Karanlığın rengini bilemem
Aydınlık ne demek
Mutlu olmak sevmekse
Sevmek aydınlık demek

Dışarda kar yağarsa
Hissederim gormem
Ayak sesin uzaktan
Koklarım duymam
Bir koşeye savrulmuş
Buruş buruş ceketin
Sensiz ellerim uşur
İcerimde kar yağar

Similar threads

Oyle Bir Gecer Zamanki Aşkı Aşk Vurmuş Şarkı Sozleri 22 bolum`de calan harika melodi Nerden bir sevda gecse, yanlış dunya kavrulmuş Nerden bir sevda gecse, kul durmuş gul savrulmuş Kimi kalbine uymuş, kimi karşı durmuş bizi bugun aşk vurmuş Yolsuz akan suymuş ne dinlemiş ne duymuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Oyle bir gecer zamanki berrinle ahmetin ayrılışında calan şarkı sozleri Oyle Bir Gecer zamanki arkadaş şarkısının sozleri Bir kıvılcım duşer once, buyur yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en guzel, bu en sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Oyle bir Gecer Zamanki emelim şarkı sozu Oyle bir gecer zamanki 75 bolumde calan şarkının sozleri Oyle bir gecer zamanki sonerin Ayline evlenme teklifi ederken calan Emelim şarkısının sozleri her emelim her arzum yine sensin bu emele bu gonul nasıl ersin yıllarca cektim senin aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Oyle bir gecer zamanki 14 haziranda calan şarkı Oyle bir gecer zamanki 37 bolumde calan şarkı oyle bir gecer zamanki gozleri aşka gulen şarkısı gozleri aska gulen taze sogut dalisin gel bana her gece sen gonlume dolmalisin tatli gulus pek yarasir gozlerin omre bedel ah ne guzel ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Oyle bir gecer zamanki suleymanın piknik sahnesinde soylediği şarkı Oyle bir gecer zamanki 29 Mayısta calan şarkısın sozleri Artık inandım ben şansıma Seni cıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dunya bir yana Calsın artık durmadan calsın sazlar Gelin dostlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,472Konular
981,207Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt