Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öyle Bir Geçer Zamanki'de Neler Olacak

Öyle Bir Geçer Zamanki'de Neler Olacak
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Öyle Bir Geçer Zamanki'de Neler Olacak o kadar bir geçer zamanki de neler olacak o kadar bir geçer zamanki, aras bulut iynemli, mete, minik osman, facebook ilgili bilgiler burada 1548657402 1548657402 oylebirgecerzamankidenelerolacak5c4ea2ff0ec38oylebirgecerzamankidenelerolacak5c4ea2ff0ec38 oylebirgecerzamankidenelerolacak5c4ea2ff0ec38 O Kadar Bir geçer Zaman Ki'nin 'Mete'si Aras Bulut İynemli, facebook sayfasına dizinin yeni sezon bölümlerinde neler olacağını yazmış meleklerAras gerçekleri mi yazmış, dalga mı geçmiş ben o kısmını çok anlayamadım lakin bakın neler yazmış; Balıkçı ölüyor: Dizinin yeni sezon ilk bölümü tüm ailenin balıkçının mezarında toplandığı sahneyle açılıyor Balıkçı ölmüş, tüm aile üzgündür Babaanne deliriyor: Oğlunu vuran babaanne zihin sağlığını kaybederek hafıza hastanesine yatıyor “Ben bunu nasıl yaparım diye kafayı yiyen babaanneyi, aile akıl hastanesine yatırıyor Küçük Osman büyüyor: Dizide vakit atlaması yaşanıyor Ufak Osman diziden ayrılıyor Yeni sezonda Osman’ı büyümüş bir halde diğer bir oyuncunun performansıyla izliyoruz Aylin, gebe kalıyor: Soner’in kardeşiyle evlendirilen Aylin’le Soner aralarında aşk büyüyor Bu ilişki sonucunda Aylin, Soner’den gebe kalıyor Ali Kaptan: Onu da siz bulun bundan böyle  

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt