Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öyle çæresizimki allahımm:(((

Öyle çæresizimki allahımm:(((
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Böylece çæresizimki allahımm:((( O Kadar çaresizim ki Rabbim, çarelere ermiyor aklım Bir yüzüm solgunken, isyankar değişik yanım Öğütleri masal gibi dinliyorum Nasihatler ninni misali geliyor, başımı sallıyorum sözde anlamış gibi Beni takipte eziyet Peşimden gelir kabuslar Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka! Merhametine uzatıyorum ellerimi Senin rahmetinle yıkamak istiyorum lekeli tövbelerimi Dizginle çılgınlıklarımıaffet günahlarımı Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma Vardır bunda da bir hayır Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana! Tıpatıp geceye saçılan yıldızlar gibi, ömrüme ışık olsun, bezginlik anlarımda ettiğim dualar Hüzünlerde olgunlaştır beni Cahilim fazla cahilim Sen yolum ol! Sen sonum ol! Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol! Dağlar dek günahlarıma, bir avuç tövbe kırıntısı getirdim Sen deva ol şu volkanlarıma Sensiz bir yürek ne kadar anlamsız! Affeyle Ya Rabbel alemin Amin  

858,471Konular
981,206Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt