Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İNTEL PENTİUM DUAL CPU E2200 @220 GHz (2 CPUs)
ram : 1 gb
ekran kartı: ati redaon x1550 series, bellek: 1024
işletim sistemi : xp professonel
bu şartlarda bu oyunu oynayabilirmiyim oyunu şuan yüklüyorum
Öncelikle Selamun Aleyküm Beyler
Mafia 2yi indirdim ancak oyun çok yavaş çalışıyorBundan kastım mesela yürüme tuşuna basıyorum 1 saniye sonra hareket ediyo
Bu yüzden oyun hiç tat vermiyo
Ne yapmam lazım acil!!
Sistem Özellikleri:
İşlemci: Pntium(R) DualCore CPU E5200 @ 250 Ghz (2CPUs)...
arkadaşlar sistem özelliklerim şunlar ama önce şunu diyim oyun d de yüklü 25 gb boş yer var
2 gb ram
intel core 2 duo pentium 4
çift çekirdek
Ati hd 3450 1gb pixel shader 30 uyumlu ekran kartı
şu an directx 9 yüklü ama ekran kartım 10 unu destekliyor
niçin oyunu yavaş oynatıyor?silah ile...
Herkese Merhabalar ,
İşketim sistemim :
Windows 10 Pro
4 GB RAM
ATI Radeon HD 4800 1 GB 256 BİT
Intel® Pentium® İşlemci E2200, 1M Önbellek, 220 GHz, 800 MHz Veriyolu Hızı
Bu pc de Gta 5 oynadığım zaman fazla kasmıyodu fakat işlemci değiştirdikten sonra kasmaya başladı
yeni aldığım...
Arkadaşlar sistem bu ; İntel Pentium Dual CPU E2220 @ 240Ghz (2 CPU's, 24 ghz 2048 RAM Ekran kartı : Ati Radeon HD 4600 series 1 gb'lık
Yere bakarken herşey yolunda ama karşıya baktığım anda slayt gösterisi gibi
çözünürlüğü düşürmekte fayda etmiyor diğer özellikleri kısıtlamışlar zaten...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.