Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ÖYP Başvuruları

ÖYP Başvuruları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ÖYP Başvuruları 2019
2019 ÖYP Öğretim Üyesi Yetiştirme ProgramıBaşvuruları
2019 ÖYP Başvuruları ve Kontenjanları 2019

ÖYP İLE İLGİLİ GELİŞMELER

Üniversitemizde 2001 yılından beri yürütülmekte olan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 26032010 tarihinde yayınlanan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin ve Usuller çerçevesinde baştan yapılandırılmıştır ÖYP, 2019 yılından itibaren YÖK tarafından desteklenecektir

ÖYP ile ilgili gelişmeler aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır:

* ODTÜ ÖYP lisansüstü öğrenci adaylarını devretmek üzere 16 Mayıs 2010 tarihinde ilana çıkılmış, takriben 4000 kullanım arasından 500 birey ÖYP lisansüstü öğrenci adayı olarak belirlenmiştir
* ÖYP üniversiteleri ve kontenjanları YÖK göre 31 Temmuz 2010 tarihinde ilan edilmiştir ÖYP araştırma görevlisi adayları, YÖKün web sitesinde merkezi olarak duyuru edilen sınavlara girmiş ve başarılı olup kadroya atananlar ÖYP araştırma görevlisi olmaya yargı kazanmışlardır Ekim 2010 itibariyle ODTÜ tarafından seçilen 500 ÖYP öğrenci adayından 86sının ÖYP Üniversitelerine ataması gerçekleştirilmiştir
* Dil puanı yeterli olmayan (KPDS

858,474Konular
981,226Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt