Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyp Yerleştirme Sonucları Ne Zaman Acıklanacak

Oyp Yerleştirme Sonucları Ne Zaman Acıklanacak
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 Oyp Yerleştirme Sonucları

2019 Oyp Yerleştirme Sonucları Ne Zaman

SBS sonucları bugun acıklandı Bundan sonraki adım tercihlerin yapılması Buna gore Ortaoğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve ustu olup tercihte bulunan tum oğrenciler yerleştirmeye katılabilecek Yerleştirme işlemleri icin tercihler 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak

Yerleştirme işlemleri icin oğrenciler en fazla 10 tercih yapabilecek

OYP ile oğrenci alan okulların yerleştirme sonucları 24 Ağustos 2019 tarihinde http:wwwmebgovtr ve http:eek:gesmebgovtr adreslerinde ilan edilecek Oğrenciler TC kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuc bilgilerini sorgulayabilecek

Similar threads

2019 Sbs Yerleştirme Takvim 2019 Sbs Yerleştirme Tarihleri Ortaoğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve ustu olup tercihte bulunabilecek tum oğrenciler, yerleştirme işlemleri icin tercihlerini 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapabilecek Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
2019 OYP Başvuruları Ne Zaman OYP Başvuru Tarihi Ne Zaman OYPsi 196 ve ustu olup tercihte bulunan tum oğrenciler yerleştirmeye katılabilecek Yerleştirme işlemleri icin tercihler 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak Yerleştirme işlemleri icin oğrenciler en fazla 10 tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
SBS Sonucları Acıklandı SBS Sonucları Acıklandı 2019 8 sınıflar icin 2019 Seviye Belirleme Sınavı sonucları acıklandı Ortaoğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve ustu olup tercihte bulunabilecek tum oğrenciler, yerleştirme işlemleri icin tercihlerini 18 Ağustos 2019 tarihleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
2019 SBS Yerleştirme Sonucları SBS 2019 Yerleştirme sonucları OYP ile oğrenci alan okulların yerleştirme sonucları 26 Temmuz 2019 tarihinde MEB ve Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi adreslerinde ilan edilecek Oğrenciler TC kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuc bilgilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
2019 SBS Tercihleri Nasıl Yapılacak 2019 SBS Tercih Yapma SBS sonucları acıklandı ve tercihlerin heyecanı başladı SBS yerleştirme puanı ya da başka bir adıyla ortaoğretim yerleştirme puanı ( OYP ) ile Meslek Liseleri Anadolu Meslek Liseleri, Anadolu lisesi ve diğer liselere yerleşmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt