Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oysa Bir Umuttu Hep Notaları

0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
oysa bir umuttu notaları,
kırac oysa bir umuttu notaları,
oysa bir umuttu nota,

Intro
Em D C Em
D C Am Em

Hayat akıp giderken avuclarımdan
Eğilip yerden toplayamıyorum parcalarımı
Ve artık herşey icin
Cok gec demek icin
Belki de cok gec

Em D
Şimdi ellerim bomboş sozlerim sarhoş
C Em
Gonlum olmuş bin parca (a)
D C
Coktan terk edip gitmiş icte bu sevda
Am Em
Gozde olsa ne fayda

Em D
Oysa bir umuttu hep gonlu besleyen
C Em
Dayan yureğim diyen (b)
D C
Ama kapkara bir yel her yanı sardı
Am Em
Bende bir tek can kaldı

Em D
Coşkun ırmaklardan tozlu yağmurlardan
C Em
Taşlı yollardan gectim (c)
Em D
Yalan olmuş serden nar kokulu yardan
C Em
Her şeyimden vazgectim

(B) x 1

Solo
Em D C Em
D C Am Em

(C) x 1
(A) x 1

alıntı

Similar threads

Cok Kolay Gitar Notaları, Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Gokce Tuttu Fırlattı notaları gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar akorları Gokce Tuttu Fırlattı AKOR Em C Aşkı Cabuk Sondu Beni Pabucunun Ucuyla B Em Eze Eze Gecti Ve Gitti C B Geri Sardığı Hep Aynı Sahneyi Oynadık Em C Durduk Keyfince Arada Bir Canı Cananı B Em Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
SEVDAM Em Am Em Bak, bak şu dunyaya insanlara Em Am Em Neden, neden diye sorma oyle bakma G F Dm Sarıl bana, neden giden donmuyor Em DM x2 Sen de vurma EM Darılma Am Em Bu acılar vursa da Am Em A x2 Bitmez huzunler acıtsa da Am Em Sar beni başkasına yasakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Sevgililer Gunu şakıları Akor Akor Sevgililer Gunu Gitar Akorları Emirkan & Demet Akalın Sevgililer gunu F#m G Em F#m Ne dağları aştım ne DENİZleri Bm Em G F#m Gozlerinde saklı CennEtim beniM Bm A Beni bir kez cağırırsan G F#m Bin kez gelirim A F#m Dualarım kabul olur A G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt