Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oysa , öyle sevmiştim ki seni

Oysa , öyle sevmiştim ki seni
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ama , pek sevmiştim ki seni nefret edilen şey sEndEn Gitti , bEniM içiMe yErleŞti !!! Bittiği gün , sen benden gittiğin gün bakamadım yüzüne ! Ağlardım , dayanamazdım Dudaklarından alamadım gözlerimi sonradan , birşeyler söyleyeceklerdi bana ! Söylemeni istemedim , acı verecekti Aldattım seni ! Bitti ! dedin Yıkıldım !!! Beni sevdiğin yalandı , tüm sevgi sözcüklerin de Beni sevmek için yanan ellerin İntikam için mi böyle buz tuttu İntikam !!! ? Canın yanmıştı ve bendim seçtiğin kurban Sevgi neydi senin için ? Hiçbirşey !!! Üzdün , kırdın , paramparça ettin , beni de , bendeki seni de ! Suçum neydi benim , söylesene ? Söyle hadi ! Ben 1549086888 1549086888 oysaoylesevmistimkiseni5c5530acb48e8oysaoylesevmistimkiseni5c5530acb48e8 http:img47imageshackusimg477349exca03ga8 Seni sevimiştim acı çekiyorum Günahımı söyle kavramak istiyorum Konuştukça küçülüyorsun gözümde Dinledim seni uzun uzun herşeye rağmen Bir kız yaralamıştı seni , nefretle tanışmıştın Ağlamıştın , üzülmüştün , kendine kızmıştın ve bütün kızlara ! Nefretini bırakacak bir liman arıyordun Buldun da sonunda ! Oynadın , aldattın , belki arkamdan binlerce kez güldün ! Ancak , öyle sevmiştim ancak seni O Kadar inandırıcı gelmişti ama oynadığın bu oyun bana Bitti fakat ! Oyunu kurallarına göre oynadın ve kazandın ! Dehşet senden gitti , benim içime yerleşti ! Şu Anda , ben ne yapacağım ? Ölecek miyim ? Öldürecek miyim ? alinti  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt