Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyun Açılıyor Tam Karakteri Oynatıcam Oyundan atıyor

Oyun Açılıyor Tam Karakteri Oynatıcam Oyundan atıyor
0
218

Similar threads

Forumtr kullanıcıları ve diğerlerine merhabalar Benim sorunum şu Portal 1'i internetten indirdim Oyuna girdim bat dosyasından açıyorum, oyunu new game diyorum ve 1 seçerek oyun açılıyor, ya da başkasını seçerek oyunu açıyorum Asıl sorun portala geçeceğim zaman yada 1 bölümde 1 dakika sonra her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
fifa 2002 yükledım oyuna giriyorum takımı felan secıyorum loading ten sonra oyundan atıyor fifa2002exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor neden acaba? ekran kartımın driverını guncelledım fifa iso dan denedım sonuc aynı
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Samp de çok karakter değiştirdiğimde report crash diye bir hata veriyor üstelik anti crasher yaptım ama hala çok karakter değiştirdiğimde oyundan atıyor çözüm nedir
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Arkadaşlar oyunu güzelce indirdim ve ***** de yaptım Oyun açılıyor, giriş gösterimlerini sorunsuz şekilde gösteriyor, yüklenme kısmına geliyor, Loading'in bitmesine ramak kala oyundan atıp masaüstüne geri dönüyor Bunun nedeni nedir, çözümlerinizi bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ZombiRock'a Giriyorum Oyun Açılıyor lakin Nedense Biranda Siyah Ekran ya da Mavi Ekran GeliyorSiyah Ekran Gelince Oyun Kapanıyor ve Kusur veriyor Mavi Ekran Gelince Ne Olduğunu Biliyorsunuz Pc Her Tarafta Başlıyorçözümmm nedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
351
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt