Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun Açılıyor Tam Karakteri Oynatıcam Oyundan atıyor
Forumtr kullanıcıları ve diğerlerine merhabalar Benim sorunum şu Portal 1'i internetten indirdim Oyuna girdim bat dosyasından açıyorum, oyunu new game diyorum ve 1 seçerek oyun açılıyor, ya da başkasını seçerek oyunu açıyorum Asıl sorun portala geçeceğim zaman yada 1 bölümde 1 dakika sonra her...
fifa 2002 yükledım oyuna giriyorum takımı felan secıyorum loading ten sonra oyundan atıyor
fifa2002exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor
neden acaba? ekran kartımın driverını guncelledım fifa iso dan denedım sonuc aynı
Samp de çok karakter değiştirdiğimde report crash diye bir hata veriyor üstelik anti crasher yaptım ama hala çok karakter değiştirdiğimde oyundan atıyor çözüm nedir
Arkadaşlar oyunu güzelce indirdim ve ***** de yaptım Oyun açılıyor, giriş gösterimlerini sorunsuz şekilde gösteriyor, yüklenme kısmına geliyor, Loading'in bitmesine ramak kala oyundan atıp masaüstüne geri dönüyor
Bunun nedeni nedir, çözümlerinizi bekliyorum
ZombiRock'a Giriyorum Oyun Açılıyor lakin Nedense Biranda Siyah Ekran ya da Mavi Ekran GeliyorSiyah Ekran Gelince Oyun Kapanıyor ve Kusur veriyor
Mavi Ekran Gelince Ne Olduğunu Biliyorsunuz Pc Her Tarafta Başlıyorçözümmm nedir *
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.