Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

oyun arıyorum

oyun arıyorum
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bi oyun arıyorum zombi oyunu başlangıcında bir çiftlikte başlıyorsun duvarlardan zombiler tırmanıyor eve giriyorsun yukarda sandıkta tüfek var bu kadar hatırlıyorum,yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar bi oyun arıyorum eski 2000 lerde falan pc oyunu oyun evde gemide falan geçiyo komik kaçış oyunu diye hatırlıyorum şişman bi adam var onu atlatmaya çalılıyoruz bunu gibi bi oyun yardımcı olursanız sevinirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
arkadaşlar sim farm tarzı çiftlik oyunu arıyorum yardımcı olurmusunuz benim bildiğim o tarz fazla oyun yoq bi kaçtane oyun sölerseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Doğru yeremi actim bilmiyorum ama; Önceden oynadığım bi` oyun vardı çok severdim format atınca gitti Adını da hatırlamıyorum oyunda tuhaf karakterler vardı bi tane elinde Kocaman iğneyle vuran hemşire giysili karakter vardı iğneyle düşmanlara Vuruyordubir tane de elinde uzun bir mızrak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Öncelikle LOTR:War in the North veya LOTR:conquest oynayan arkadaşlar onların oyun görünümünü yani karaktere baktığımız açı gibi olması gerekiyor istediğim oyun ve de RPG CoOp yani ev arkadaşımla ağ üzerinden Lan olarak oynayabileceğim bi oyun arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar bi oyun arıyorum yardım Pls Oyundan biraz bahsedeyim yeni çıkmadı ama sayılır oyun ormanda ve biz bir avcıyız araba ile de ilerleyebiliyoruz fil , aslan vs öldürüyoruz tabanca mermisi birden gitmiyo merminin ilerleyişini görebiliyoruz ismini bulursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt