Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyun Bilgisayarı Toplama (Tecrübeli Arkadaşlar İçeri)

Oyun Bilgisayarı Toplama (Tecrübeli Arkadaşlar İçeri)
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar,
Şuana kadar hep laptop kullandım fakat artık masaüstü bi bilgisayar toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum laptopumu satıp üzerine biraz ekleme yapıp bilgisayar toplamak istiyorum ama sorun şu ki hayatımda ilk defa masaüstü bilgisayar toplicam ve acıkcası gereken herşeyin ne oldugunu bilmiyorumSorum şu;
Intel Pentium G4600
ASUS H110MD
GeForce GTX 1050ti
Corsair 8 GB DDR4 2133 MHz
1 TB Seagate Barracuda
Aerocool GT Black Edition 500W
(monitöre karar veremedim)
bunlar haricinde almam gereken bir şey varmı ve bu sistem fiyatperformans acısından sizce iyi bir sistemmi?
Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ayrıca bu sistem birbiriyle uyumlumu bunuda öğrenmek istiyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Şuana kadar hep laptop kullandım fakat artık masaüstü bi bilgisayar toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum laptopumu satıp üzerine biraz ekleme yapıp bilgisayar toplamak istiyorum ama sorun şu ki hayatımda ilk defa masaüstü bilgisayar toplicam ve acıkcası gereken herşeyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Merhaba arkadaşlar, Şuana kadar hep laptop kullandım fakat artık masaüstü bi bilgisayar toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum laptopumu satıp üzerine biraz ekleme yapıp bilgisayar toplamak istiyorum ama sorun şu ki hayatımda ilk defa masaüstü bilgisayar toplicam ve acıkcası gereken herşeyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt