Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyun için hangi ekran kartını almalıyım karar veremedim

Oyun için hangi ekran kartını almalıyım karar veremedim
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aklımda olanlar:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

hangisini almalıyım sizce karar veremedim yada önerebilcek olduğunuz bu fiyat aralığında daha iyi bir ekran kartı varmıdır?

Similar threads

Aklımda olanlar: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız hangisini almalıyım sizce karar veremedim yada önerebilcek olduğunuz bu fiyat aralığında daha iyi bir ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Aklımda olanlar: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız hangisini almalıyım sizce karar veremedim yada önerebilcek olduğunuz bu fiyat aralığında daha iyi bir ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar merhaba hangi kartı almalıyım çok kararsız kaldım siz olsanız hangisini alırdınız? Nvidia daha kaliteli heralde ama amd 4g ve 256 bit olması kararsızlaştırıyor beni Teşekkürler şimdiden Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt