Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyun indirdim Skidrow.nfo diye dosya çıktı nası açıcam +reppp

Oyun indirdim Skidrow.nfo diye dosya çıktı nası açıcam +reppp
0
275

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar Alice Madness Returns oyununu bilirsiniz işte onu yükledim skidrownfo diye dosya çıktı bu dosyayı nası açıcam lütfen yardım edin yardım edipte işe yarayana bütün repimi vercemmm

Similar threads

arkadaşlar indirdim %100 save dosyasını fakat nereye atıcam bi bilgim yok :S:S lütfen bi yardım edin ya veya sizin elinizde varsa bitirilmiş hali lütfen atın ve nereye atıldığını söyleyin +430 k rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar max payne 2 nin torentini indirdim 2 part çıktı daemon tools ile yükledim oyunun 2 partını açınca bir klasör geliyor içinde ***** dosyası felan var hepsini oyunun klasörüne attım ama o dosyada data3 diye bir winrar var winrar açıyorum arşiv bozuk diyor o yüzden oyunu açmıyor sanırım o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
ARkadaşlar bf3 indirimdeydi aldım yükledim orjinalini originden sonra batleloga yönlendirdi ordan multiplayeri seçtim bi odaya tıkladım HATA BF3 ile iletişim kurulamadıdiye bişey çıktı nası çözcem bunu para boşa gitmesin yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Merhaba Ben 2 Gün Önce 1 Oyun Yükledim Bugün de Oyunu Kuruyum Dedim Oyunu Torrent İle İndirmiştim İndiği Yere Gittim Oyunun İndiği Klasördeki Dosyaya Tıkladım Ancak Sistem Bilgisi Bu nfo Dosyasını Açamaz Diye Bi Uyarı Geldi Bazi Sitelerde Araştırdım ve Notepad ile aç gibi öneriler gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Arkadaşlar ben carbonu yükledim sorun yok ama oyuna giriyorum bir süre sonra atıyor oyundan hataraporu veriyorbazıları 13 e yükselt dedi indirdim olmadı kurulmuyor ya bana (bu arada oyun sahte) 13 nası yükseltceğimi söyleyin yada başka bir yolla nasıl kurtulurum bu hatada lütfen yardım edin çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt