Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyun İsmini Bulamıyorum!

Oyun İsmini Bulamıyorum!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar daha önceleri oynadığım bir oyun vardı moleküller ile köprü kuruyorsun boruların içerisinden geçiyor falan filan: ) nette çok araştırdım ama denk gelemedim bu oyunu bilen var mı yanlış hatırlamıyor isem go ile başlıyordu sanırım ismi

Similar threads

Herkeze merhaba , Öncelikle konuyu doğru yere açtımmı bilemiyorum yanlış ise amatorlüğümü mazur görün Her neyse ; Yahu çok eskiden yani yaklaşık 45 yıl önce bir oyun vardı Oyunun ana fikri çok eski çağlarda hayatta kalmak Oyunun başında fazla hatırlamıyorum ama karlı bir mekanda dışarıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
mrb arkadaşlar ismini hatırlayamadığım oyun, 2d bir tank oyunuydu multiplayer ve online seçenekleri de vardı oyunun içinde tank,hummer, bir de yanlış hatırlamıyorsam daha geniş bir tank olan howercraft benzeri bir şey vardı oyunun bir diğer hatırlayabildiğim kısmı ise şu: normalde oyunlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Çok küçükken oynadığım ve bugünlerde tekrar aklıma gelen bir oyunu tekrar oynamak istiyorum Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim Oyunun pc mi, atari mi, başka bir konsol oyunu mu olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok Sonradan pc için de dizayn edilmiş olabilirÇok küçükken pcde oynardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Merhaba arkadaslar simdiye kadar çoğu kız arkadaşım olduAma kızlarla muhabbet edecek birşey bulamıyorum ( Sakın yanlış anlamayın ) Erkekler olunca maç oyun falan filan geçiyor zaman Kızlardan bir fazla çıkma teklifi alıyorumKabul ettikten daha sonra buluşunca konuşacak birşey bulamıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Şimdi size anlatacağım oyunu uzun süredir bulamıyorum adınıda hatırlamıyorum uzun uzun anlatmak zorundayım ki bilen birisi yardımcı olsun Strateji tarzı turn based oynana bilen ve uzayda geçen bir oyun oyunda bir koloni gemisi bile yok bütün üniteleri siz elinizdeki imkanlarla üretiyorsunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt