Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyun Kurdum Nasıl server Açıp online yapcam

Oyun Kurdum Nasıl server Açıp online yapcam

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm Arkdaşlar ben bir oyun yaptım 80 mb oyun ofline nasıl online yapcam

(mesala mt2 i yi düşünün ben mt 2yi yaptım oynuyorum ofiline tek başımayım kazılıyorum internet açık değilken bile ofline olduğu için oyuna giriyorum ama online değil nasıl online yapacam öyle bişey)

Oyunun Metin2 ile alakası yok sadece örnek verdim

Ama kalan Birşey Var Oyun da tekim ben bu Online Web Tabanlı Veye Multi player yapmak istiyorum Şöyle birşeyde olur sadece belirli kişiler karşılıklıda oynarız knde evimizden kendi ıp mizden oyunu oynaya biliriz

ama mümkünse oynayan adamın Karekteri Kayıtlı Kalsın

dandik birşeyde olur yeterki online olsun lütfen Yada Wep TAbanlı

ben oyun yaptım anlıyorum böyle şeylerden ama böyle web tabanlı olsun online olsun multi player olsun yakından uzakdan alakam yok bu konuda acemidende öteyim lütfen yardım edin

Similar threads

Şimdi Öncelikle herkese hayırlı günler FORUMTR derdime çare bulur dedim inşallahda bulucaksınız ümid ediyorum Şimdi ben online strateji arıyorum ama hamachi li değil Age of empires tarzı kendi şehrimi kurayım ordum olsun arkadaslarıma saldıraym falan filan bole bi oyun varmıdır ama hiç birşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Knight Online nasıl oynanır Knight Online karşılıklı iki ırkın savaşını konu alan multi player online oyundur Malezyalı bir programcı tarafından yapılmıştır Knight Online'ın Turkce yaması var mı? Hayır, oyun icin henuz resmi bir Turkce yama yok Knight Online paralı mı Hayır, kısmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Knight Online nasıl oynanır Knight Online karşılıklı iki ırkın savaşını konu bölge multi player online oyundur Malezyalı bir programcı tarafından yapılmıştır Knight Online'ın Türkçe yaması var mı? Hayır, oyun için henüz resmi bir Türkçe yama yok Knight Online paralı mı Hayır, kısmen paralı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Mud nedir? Nasıl Oynanır? Rol Yapmak? Merhaba sayın bilgiustam okuyucuları Bugün benimde yeni öğrendiğim bir oyun çeşidi hakkında öğretmek istedim Mud ’un vikipedideki tanımı şu: “MUD (Multi User Dungeons, Fazla Oyunculu Zindanlar), İnternet üzerinden metin mesajları aracılığıyla oynanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt