Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyun Önerisi

Oyun Önerisi

Similar threads

selamun aleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sizden arkadaşlarımla oynayacağım bir oyun tavsiyesi istiyorum oyun bizi içine çekmeli benim o oyunun simgesini gördüğümde oynayasım gelmeli arkadaşlara gidip GELİN SİZİ BİR EZEYİM BEA ! demeliyim strateji veya başka tür hiç önemli değil age...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Selamun aleyküm arkadaşlar %100 bizim haklı olduğumuz bir dava var mayıs ayının sonuna doğru dava duruşması var galiba sonuçlanacak malum türkiyede bi dava 45 yıldan az süremez yıllardırda bekliyoruz bildiğiniz bu konu için edilebilen sure yada dua varmı ? varsa lütfen yazarmısınız (davanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
Selamun aleyküm arkadaşlar %100 bizim haklı olduğumuz bir dava var mayıs ayının sonuna doğru dava duruşması var galiba sonuçlanacak malum türkiyede bi dava 45 yıldan az süremez yıllardırda bekliyoruz bildiğiniz bu konu için edilebilen sure yada dua varmı ? varsa lütfen yazarmısınız (davanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar Öncelikle yanlış yere açtıysam özür diliyorum daha yeniyim Sizden bir ricam varBende bir joystick kol var 2 kişilik oyun arıyorum araba gibi mesela bilgisayardan ben joystick koldan kardeşim meselaBöyle bir oyun varmı yada bilen varsa söylermi lütfen Teşekkürler İyi Günler
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Selâmün aleyküm İyi Forumlar Arkadaşlar toplum olarak ağzımıza yapışan bu küfür lanetinden bende muzdaribim çok canımı sıkan bir durum bu illeten nasıl kurtulabilirim önerisi fikri olan varmı acaba Allah Affeylesin ağzımıza sakız gibi yapışmış kurtulamıyoruz
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt