Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyun Oynarken Ekranım Bozuluyor

Oyun Oynarken Ekranım Bozuluyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar artık bıktım Oyun oynauyorum 10 dk sonra ekran birden bire bozuluyor Nerdeyse her oyunda oluyor metin2 CounterStrike gibi oyunlar mesele

Reset atınca düzeliyor ama hep de olmaz

Sistem:

1 GB RAM
Inten pentium 4 266 ghz
Atı raedon 9250 series 256 mb ekran kartı

Yardım edebilecek varsa cevap yazsın şimdiden Teşekkürler!

İşte Resim ;

http:f1205hizliresimcomxp6cn7gpng

Similar threads

Merhaba Değerli forumcular,ben Mount And Blade Warband oyunu indirdim ***** falan yaptım neyse oyuna girdim farklı farklı yerlerde donuyor ses takılıyor fare klavye hepsi etkisiz duruma geliyorMecburen reset atmak zorunda kalıyorumBirde oyuna girerken bu uyarıyı veriyor Bink Video Player Help...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Merhaba arkadaşlar ben torrent olarak bu oyunu yükledim ve kurdum İlk openal32dll bulunamadı dedi Bende onu oyunun oldugu yere ve windowssystem32 ye attım Şimdi alSource3i yordam giriş noktası, OpenAL32dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor İnanın herşeyi yaptım Directx im güncel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
merhaba arkadaşlar ben orjinal mirror's edge aldım originden oyunu indirdim oyun açılıyor fakat ea gamesin reklamlarından sonra oyun ekranı bembeyaz kalıyor ve gönderme hatası veriyor benim sistem İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional İş Sis Servis Paketi TRIAL VERSION Internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaşlar ben Metin 2 diye oyunu oynarken ekranda dalgalanma oluyor nasıl düzelticem bilgisayarımın özellikleri 4 gb ram 512 mb ekran kartı geforce 9600 gs 253 ghz işlemci ekran kartı driverlerim yüklü
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
arkadaşlar meraba bende nba live 2008 sorunsuz çalışıyor normalde ama rakip takım mola alınca oyun birden hata verip kapanıyor kaç kez denedim ama hep aynı sonuç acaba sorun nedir? yeni bir c r a c k önerisi olan varsa link versin lütfen yardımlarınız için şimdiden tşk sistem özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt