Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyun Oynarken Masaustune Basıyorum. Oyunu tekrar açmak istediğimde Oyun Kapanıyor.

Oyun Oynarken Masaustune Basıyorum. Oyunu tekrar açmak istediğimde Oyun Kapanıyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi sorunum

Oyun Oynarken Masaustune Basıyorum Oyunu tekrar açmak istediğimde Oyun Kapanıyor

Oyun: FIFA 12

Oyun defalarca silinip yuklendi aynı Ama Eskiden yuklediğimde böyle değildi
Yama Olarak SCN Nano Son surum kullanıyorum
Yamayı yeniden kurup denedim aynı
Yamayı silip oyunu yeniden kurdum aynı

Not:Format atmada önce böyle değildi
İşletim Sistemi:Windows 7
Marka: Dell İnspiron 5550 lAPTOP
Çözüm önerilerini bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere de açmış olabilirim biraz acemiyim bu konuda affola Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu son 23 haftadır bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor ve açarken de mavi ekran geliyor Crash dump gibi bi yazı hatırlıyorum bi de %de dolma var 100 olunca pc yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Accelerator Oyun sırasında Ctrl tuşunu basılı tutup aşağıdaki kodları kullanın: Kod Sonuç muchmoney $130,000 allweapons Tüm silahlar helpme Hasarı onarır agressor Sınırsız silahlar booster daha fazla hızlanma Act of War: Direct Action Single player modunda ENTER'e basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Savaş Tanrısı Kratos, 2018 yılında öyle bir geri dönüş yaptı ki aklımızı başımızdan aldı desem yalan olmaz. O nasıl bir oyundu öyle, o nasıl kamera kullanımıydı, o nasıl destansı bir hikâyeydi... Yani şu an şu satırları yazarken bile gözümün önüne gelen sahneler içimi kıpır kıpır etmeye yetiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt