Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bi pc hazırladım uyumlu olurmu olursa performansı ne olur (Oyun oynuyorum genellikle)
Pes16 Fifa gibi oyunları oynuyorum
Ekran Kartı Asus GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
İşlemci Amd Phenom II X4 955 32GHz Soket AM3 Black Edition
Ram Kingston HyperX Fury Blue...
Arkadaşlar bi pc hazırladım uyumlu olurmu olursa performansı ne olur (Oyun oynuyorum genellikle)
Pes16 Fifa gibi oyunları oynuyorum
Ekran Kartı Asus GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
İşlemci Amd Phenom II X4 955 32GHz Soket AM3 Black Edition
Ram Kingston HyperX Fury Blue...
256 asus ex500
amd athlon 64 3200 640k 9390 venıce
sapphıre atı rs482 ddr ses vga lan sata 16x 939p
512 mb ddr 400 mhz pc 3200
80 samsung 7200 sata 8mb
codegen 6083 ca usb atx kasa siyah
sıfır cihaz cd si falan benden bu sisteme 600 lira istiyorlar alayımı arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar ben 1000 ile 1200 tl en fazla pc toplamak istiorm oyun için ve sistemi intel ile nvdia üzerine kurmak istiyorum pek anlamam bu işlerden sizierden yardım isterim
Eksiklerim;
anakart,ekran kartı,ram,harddisk ve işlemci
Şimdiden tşkler
evet beyler dediğim gibi pc ofisin çalıştığım yerın pc si gayet güzel beğenıorum sıtelere hızlı gırış yapıor ınt e fln çabuk bağlanıor ama tek sorun war oyun desen oynamıorsun
1cs yukledım aşırı pıng Şuan yok sildim
2pw yukledım aşırı lag Şuan yok sildim
3usko yukledım data %99 da kalıor yada...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.