Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyun Yardım Bölüm Kuralları

Oyun Yardım Bölüm Kuralları
0
192

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ForumTR kuralları gereği illegal istek ve paylaşım yasaktır Konu açmadan önce kesinlikle arama butonunu kullanınız Eğer sabit başlıklarda yardım konuları var ise ekstra yardım konuları açmayınız Paylaştığınız yamalarda kesinlikle içeriği bulunmamalı Diğer oyun bölümlerindeki kurallar ve genel forum kuralları bu bölümler içinde geçerlidir Konu başlıkları içeriği yansıtmalıdır,'yardım' 'lüften yardım edin' gibi başlıklı konular kilitlenecektir Oyunların içinden dosya isteği yasaktır Verdiğiniz linkleri kontrol ediniz,linkler başka forum vb sitelere değil,download sitelerine ait olmalıdır,incelediğiniz konudaki linkler kırılmış ise bölüm görevlilerine özel mesaj atınız yada şikayet butonunu ()kullanarak bildiriniz

Similar threads

Forumun genel kuralları Oyun Yardım bölümü içinde geçelidir Oyun download,crack istekleri,paylaşımı kesinlikle yasaktır Konunuza ard arda mesajlar yazmayınız Eğer çözümü kendiniz bulduysanız konudanda belirtinki aynı sorunu tekrar yaşayanlar yararlansın
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
1 ) Bölümde küfürlü argo yazılar yazanlar uyarısız banlanacaklar 2 ) Bölümde Hack,Macro türü programları vermek kesinlikle yasaktır 3 ) Gerçek para ile Char, İtem, Oyun parası satışı yasaktır 4 ) Mesajlarınızda başka forum site vs linkler vermek olarak algılanacağından konunuz kitlenecek ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bu bölümde sadece yeni çıkan teknolojik donanımları ve onlar hakkındaki haberleri açınızDonanımlar hakkında ki sorununuzu Donanım Teknik Yardım bölümüne açınız 'ARAMA' Yapmadan Konu Açmayınız Bolümde geyik amaçlı mesajlar kesinlikle yasaktır Sistem kuracak arkadaşlar Sistem Önerileri bölümünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bu bölümde sadece yeni çıkan teknolojik donanımları ve onlar hakkındaki haberleri açınızDonanımlar hakkında ki sorununuzu Donanım Teknik Yardım bölümüne açınız 'ARAMA' Yapmadan Konu Açmayınız Bolümde geyik amaçlı mesajlar kesinlikle yasaktır Sistem kuracak arkadaşlar Sistem Önerileri bölümünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt