Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyuna Girmeden Çözünürlük Değiştirme Yardım !

Oyuna Girmeden Çözünürlük Değiştirme Yardım !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Arkadaşlar Ben the forest indirdim fakat oyunda kasmalar yaşıyorum sistemimde oyunun kaldırmayacak kadar kötü değil asıl sorun oyunun ayarlarını low a alsam lowa aldıgımı görmüyor high a geri dönüyor monitör 1360x768 çözünürlüğü alabiliyor en fazla oyunda 820x760 mıydı neydi bide 720x760 dı herhalde bunlar var eger çözünürlüğü 1024x768 e alsam hiç bir kasma sorunum kalmıyor çünkü 820x760 a alsam hiç kasmıyor ama çok kötü bir kalite oluyor o yüzden güzel olmuyor

Similar threads

Sa Arkadaşlar benim sorunum The Forest Cok Kasıyor Ayarları Low Alıyorum baslarken oyuna girdiğimde Hepsi High Gözüküyor Sadece Ekran çözünürlüğü düşürünce kasma gidiyor ama düşürüncede cok kötü bi kalite oluyor oynanmıyor çözünürlüğü 1024x768 e düşürebilsem bi sıkıntı olmazda en düşük 720x480...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sa Arkadaşlar Watch Dogs İndirdim 3dm olarak TOrrentten Fakat Oyuna Girerken Out Of Range Hatası Alıyorum Oyunun Çözünürlüğü Otomatik Olarak Yüksek Diye Düsünüyorum Oyuna Girmeden Çözünürlük Değiştirme Gibi Bi şansım Warmı Config Olayı Fln War Aradım Bulamadım Config dosyasını Bi Yardım Edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Slm arklar sorunun tam olarak neyden kaynaklandıgını bilmiyorum burada kısaca özetlicem Ama şunu eklim, server kasa kullanıyorum en fazla ısınan işlemci oda 44dereceden yukarı cıkmas ve Orjinal McAfee kullanıyorum updateleri tam Sistem imzada da yazıyor; 3200+ Amd, 2*512DDR Ram, Ati Radeon 256Mb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Monitör, bilgisayarın ruhuna açılan bir penceredir. Uygun bir ekran olmadan gerek oyun deneyiminiz gerek gündelik kullanımınız istediğiniz kalitede olmaz. Birçok profesyonel espor oyuncusu ve donanım uzmanı, farklı oyuncu monitörü özelliklerinin deneyimi çok fazla değiştirdiğini belirtiyor. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bugün masamızda Core gamer'ların yakından tanıdığı Excalibur markasının devasa büyüklüğünde monitörü var ve hakikaten de şahane görünüyor. Bugün, bu 34 inç büyüklüğündeki dev monitörü daima birlikte yakınan tanıyacağız. Fakat geçmeden evvel bu monitörün en az oyuncular kadar profesyonel kesim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt