Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

oyuna yeni basLıyorum Lütfen yardım!!

oyuna yeni basLıyorum Lütfen yardım!!
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadasLar oyuna yeni basLıycam pek biLgim yok oyun hakkında
karakter oLarak ne acmaLıyım hanqisi saqLam oLur, stat oLarak neye vermeLiyim ve hanqi siLahı kuLLanmaLıyım
anLıyacaqım sekiLde anLatırsanız cok sevinirim

SİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM!!

Similar threads

ya arkadaslar ben yeni bi pc kurdurdum özellikleri süper intel Q6600 4 cekirdek 9600 gt 1gb 256 bit ekran kartım 4 gb ram var ama her oyun yükledigimde bana hata veriyor ''hata raporu gönder diye'' ama oyuna ardarda tıklayınca giriyor neden olabilir arkadaslar lütfen yardım edin şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Metin 2 Sıkca Sorulan Sorular imagesmetin2sikcasorulansorular5ae9366186cbb 1 S: Bu oyun acık Beta mı, yoksa Kapalı Beta midir? C: Bu oyun acık Beta versiyondur 2 Q: Bir eşyanın azami yukseltilebilecek seviyesi nedir? A:Azami seviye 9dur 3 Q: Seviye atlamak icin oldurmem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhabalar Ilk Olarak Gelelim Statülere , Bildiğiniz Gibi Suranın En Önemli Statı int (akıl )'dır Ne dek çabuk olmasada münkün oldukça hızlı 90 ' a getirmeliyiz int 'yi En iyi yol bunun için 3 int 1 vit şeklindedir Emrindeki tercih size kalmış Zekamız fullendikten sonra vit giderek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
750
858,499Konular
982,591Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt