Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncu Açelya Akkoyun: "Hülya Koçyiğit olmak isterdim"

Oyuncu Açelya Akkoyun: "Hülya Koçyiğit olmak isterdim"
0
27

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
gtE5u_1633244282_9349.JPG

‘Böyle Mi Olacaktı' dizisinde rol alan oyuncu Açelya Akkoyun, o zamanlar Yeşilçam'ın güçlü isimlerinden olan Hülya Koçyiğit'i oynamak istediğini itiraf etti.

48 yaşındaki ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, Hülya Koçyiğit'in sunuculuk yaptığı 'Film Gibi Hayatlar' programına katılım sağladı. Oynadığı 'Böyle Mi Olacaktı' dizisiyle ilgili ilk defa böyle bir itirafta bulunan Akkoyun, Koçyiğit'e, "O dizide ben siz olmak istemiştim. Aslında orada, sizden yola çıkarak o diziyi yaptı Türker İnanoğlu. Geldi 'Üçünüz üç yakın arkadaşsınız' dedi. Beni size, Berna'yı Fatma Girik'e, Hande'yi de Türkan Hanım'a benzetmişlerdi" dedi

Rx5wR_1633244504_675.jpg

Similar threads

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabı üzerinden kızı Gülşah Alkoçlar'ın doğum gününü kutladı. Koçyiğit'in paylaştığı karelere yazdığı açıklama takipçilerini duygulandırdı. Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, son dönemde TRT1'de sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Hülya Koçyiğit, program sırasında Ajda Pekkan ile yıllar öncesine dayanan dostluklarıyla ilgili bir anılarını paylaştı. Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in sunumuyla ekrana gelen Film Gibi Hayatlar programına oyuncu Özge Borak konuk oldu. Borak hakkında bilinmeyenleri anlattı. TRT2'de yayınlanan ve usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla ekrana gelen Film Gibi Hayatlar programına konuk olan güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Kadim Yaşar, Hülya Koçyiğit'in TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında 'Ekmek Teknesi' dizisi ile oyunculuğa adım atan Yaşar, başrolde Türkan Şoray ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Tatlı Hayat'a (2001-2004) konuk oyuncu olarak katılacağı haberi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,496Konular
981,657Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt