Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncu Ayşegül Çınar'a gözaltı! 'Bana tuzak kurdular'

Oyuncu Ayşegül Çınar'a gözaltı! 'Bana tuzak kurdular'
0
30

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
fg04o_1615130843_5692.jpg

Son dönemde rol aldığı dizilerle tanınan genç oyuncu Ayşegül Çınar, aracında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Çınar kendisini, 'Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Kurtulamadığım eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu.' ifadesiyle savundu.

Habertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre; oyuncu Ayşegül Çınar, Beylikdüzü’nde arkadaşları ile buluştuktan sonra eve dönerken yolda polis kontrolüne takıldı.İddiaya göre; Çınar'ın otomobilinde gerçekleşen aramada uyuşturucu madde bulundu.

5nFB5_1615131193_2266.jpg

Gözaltına alınan Çınar, Etiler Karakolu'na götürüldü. Oyuncu Çınar ilk ifadesinde, 'Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Kurtulamadığım eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu.' ifadelerini kullandı. Çınar, Yasak Elma ve Masal Şatosu gibi projelerindeki rolleriyle tanınıyordu.

tSR9F_1615131282_485.JPG

858,496Konular
982,158Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt