Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyuncu Burak Özçivit'in hapsi isteniyor! Şaşırtan karar

Oyuncu Burak Özçivit'in hapsi isteniyor! Şaşırtan karar
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
oyuncu_burak_ozcivit_hakkinda_suc_duyurusu_iddiasi_1634391458_807.jpg

‘Kuruluş Osman’ dizisinin set çalışanları, başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kendilerine hakaret ve küfür içerikli kelamlar söylediğini belirterek cürüm duyurusunda bulunduğu teziyle gündeme gelmişti. Burak Özçivit hakim karşısına çıkacak.

Beykoz'da dizi çekimleri sırasında set çalışanlarına küfrettiği sav edilen Burak Özçivit hakkında 'zincirleme formda alenen hakaret' cürmünden dört yıl bir ay mahpus cezası istemiyle dava açıldı. Ünlü oyuncu, önümüzdeki günlerde iddianameyi kabul eden Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Burak Özçivit, evvelki akşam marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics’in Ulus 29’da düzenlediği davete katıldı.  Oyuncu, rol aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin setinde yaşadığı tatsızlıkla ilgili konuştu. Set çalışanları, Özçivit’in kendilerine hakaret içerikli kelamlar söylediğini öne sürerek oyuncu hakkında hata duyurusunda bulunmuştu.

Özçivit, hakkındaki argümanlar için şöyle dedi: “Beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum muhakkak. Teğe bir beni ilgilendiren bir durum değil.”

NE OLMUŞTU?

Beykoz Riva’da 8 Aralık 2020 tarihinde ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekimleri sırasında, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kendilerine küfür ve hakaret içeren kelamlar söylediğini tez eden 4 set çalışanı, Özçivit hakkında hata duyurusunda bulundu.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Burak Özçivit hakkında, “birden fazla şahsa yönelik alenen hakaret” kabahatinden soruşturma başlatıldığı sav edildi. 

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,754Kullanıcılar
kerimkaan95Son üye
Üst Alt