Sihirli Validem serisi oyuncusu Damla Ersubaşı, toplumsal medya hesabında eşiyle olan gönderisinin altına yapılan berbat ima önünde sessizliğini koruyamadı.
Yakın hengamda 2. kez analık hissini tadan Sihirli Validem serisi oyuncusu Damal Ersubaşı, Instagram'da fotoğrafının altına yapılan icmale çok sonlandı. Eşinin parasını sevdiği için onunla birlikte olduğunu düşünen takipçisine sert çıkan Erbaşı, “Sen bu adamın cüzdanını seviyorsun” tahliline şöyle yanıt verdi:
''Teyzecim bir gün inşallah senin sandığın üzere çoook kabarık olur kocamın cüzdanı o devir seninle bile paylaşırım ben hiç merak etme''
DAMLA ERSUBAŞI'DAN 'SEVDİĞİM 2. KADINSIN' AÇIKLAMASI...
Sihirli Validem serisinde canlandırdığı Tuğçe rolüyle ünlenen oyuncu Damla Ersubaşı, eşi Mustafa Can Keser'in içtimaî medyada gündem olan 'Sevdiğim 2. Hatunsun Sen' şiiri paylaşımı hakkında konuştu. Ersubaşı, eşinin kendisi için paylaştığı şiir hakkında, “Ben çok beğendim gerisi mühim değil.” tefsirinde bulundu.
TWİTTER'I SALLADI
Bir periyoda damga vuran favori serilerden olan 'Sihirli Annem'de 'Tuğçe' karakterini oynayan Damla Ersubaşı, yakın vakitte 2. sefer ana olmuştu. Tevellüt sonrası verdiği kilolarıyla konuşulan şık oyuncu Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser yaptığı paylaşımla vaka olmuştu. Dün akşamdan beri Twitter'da hadise olan Mustafa Can Keser, Instragram hesabında eşi Damla ile paylaştığı gönderi için dalga konusu olmuştu.
''Doğrulanmış
Sevdiğim 2. bayansın sen
Birincisini sevmeye mecburdum,
Çok güzelliği oldu bana
Ve hayatımda hiçbir mecburiyeti onun kadar sevmedim
Sevdiğim 2. bayansın sen
Birincisinin bölgesini alman mümkün değil
O öğretti bana sevmeyi,
O öğretmese sevemezdim seni bile,
İnan o tuttuğu için ellerimden
Yürümeyi öğrendim, koşabildim sana.. Onun gözlerine benzediği için gözlerin
Alamadım gözlerimi senden.
Sana aşığım, seni seviyorum,
Sevdiğim 2. bayansın sen!
Hayatım boyunca omuzumda taşıyorum onu
Ve sen her sabahımdasın
Kıskanma.. Alfabede bile senin isminin baş harfi ondan sonra gelir
Kalbim artık senin
Onun kadar sev beni kafi.
O doğurdu, sen öldürme..!'' notunu gönderisine düşen Keser, çevre medyada tahlili anlayamayanlar için karşılık verdi.
MUSTAFA CAN KESER'DEN CEVAP GELDİ!
Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser gönderiye yazdığı bu yazı nedeniyle çok sayıda muaheze almıştı. Keser ise Instagram story'sinde paylaşımda bulunduğu notun 'Ceyhun Yılmaz'a ilişkin bir şiir olduğunu söyleyerek anlamayanlara mizahi bir açıklamada bulundu.