Oyuncu Evrim Akının Korkuları evrim akının evi Herkesin korkuları oyuncu Evrim Akın, korkularından bahsediyor 'HER GECCE KÂBUS GÖRÜYORUM' 1548612089 1548612089 oyuncuevrimakininkorkulari5c4df1fdb4eafoyuncuevrimakininkorkulari5c4df1fdb4eaf http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberevrimakin4ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg OYUNCU EVRİM AKIN KORKULARINI ANLATTI EN ÇOK GÖK GÜRÜLTÜSÜ, GEÇ SAATTE SOKAKTA EDINMEK VE YILLARDIR HER GECE RÜYASINA GİRİP ONU ENSESİNDEN VURAN ADAM ONU KORKUTUYOR Oyuncu Evrim Akın verdiği bir röportajda, gök gürültüsünden ve gecce geç saatte sokakta olmaktan fazla korktuğunu itiraf etti Akın, bir öteki korkusunun da her gecce gördüğü kabus olduğunu söyledi Meşhur oyuncu yıllardır gördüğü rüyasını şöyle anlattı: 'Sürekli gördüğüm bir kabusum var Her gecce ensemden biri beni vuruyor Bir saat içinde öleceğim söyleniyor Bunun üzerine ben de annem ve en yakınlarımdan takviye istiyorum Ama hiçbiri bana destek etmiyor Hatta küçümseyen bir gülümsemeyle; 'Üzgünüz, vaktin doldu' diyorlar' Akın, bir terapistten yardım aldığını da sözlerine ekledi Günaydın