Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncu Evrim Akının Korkuları

Oyuncu Evrim Akının Korkuları
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Oyuncu Evrim Akının Korkuları evrim akının evi Herkesin korkuları oyuncu Evrim Akın, korkularından bahsediyor 'HER GECCE KÂBUS GÖRÜYORUM' 1548612089 1548612089 oyuncuevrimakininkorkulari5c4df1fdb4eafoyuncuevrimakininkorkulari5c4df1fdb4eaf http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberevrimakin4ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg OYUNCU EVRİM AKIN KORKULARINI ANLATTI EN ÇOK GÖK GÜRÜLTÜSÜ, GEÇ SAATTE SOKAKTA EDINMEK VE YILLARDIR HER GECE RÜYASINA GİRİP ONU ENSESİNDEN VURAN ADAM ONU KORKUTUYOR Oyuncu Evrim Akın verdiği bir röportajda, gök gürültüsünden ve gecce geç saatte sokakta olmaktan fazla korktuğunu itiraf etti Akın, bir öteki korkusunun da her gecce gördüğü kabus olduğunu söyledi Meşhur oyuncu yıllardır gördüğü rüyasını şöyle anlattı: 'Sürekli gördüğüm bir kabusum var Her gecce ensemden biri beni vuruyor Bir saat içinde öleceğim söyleniyor Bunun üzerine ben de annem ve en yakınlarımdan takviye istiyorum Ama hiçbiri bana destek etmiyor Hatta küçümseyen bir gülümsemeyle; 'Üzgünüz, vaktin doldu' diyorlar' Akın, bir terapistten yardım aldığını da sözlerine ekledi Günaydın  

Similar threads

Avrupa Yakası Finali ekranların çok sevilen uzun yıllardır tutan dizisi artık ekrana veda ediyor veda ederken tekrar izleyicinin aklında kalıcı bir final yapıcak gibi görünüyor ARTIK BİZE MÜSAADE 1548650173 1548650173 avrupayakasifinali5c4e86c33313davrupayakasifinali5c4e86c33313d...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sanatçıların Korkuları Olcay kapalı yerlerde kalamıyor ZUHAL Olcay'ın klostrofisi, Haluk Bilginer'in boy korkusu var Bilginer, tepe korkusu olduğunu Eyfel Kulesi'nde anlamış Zuhal Olcay'ın kapalı bölge korkusu ise bir tren kazası sonucu ortaya çıkmış Olcay bu olayı şöyle anlatıyor: 1976'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Çocuk Psikolojisi Ve Yer Sarsıntısı zelzele, çocuk, çocuk psikolojisinde yer sarsıntısı, etkileri, korkuları, kurtulma yolları, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1549354823 1549354823...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
SoL Yanıma NakışLadım Seni Küflü yağmurların kopardığı dudaklarıma utangaçlığımı asıp yine sana geldim sevgili faili bilinmez cinayetin tek tanığı gecedeRüzgarla oynaşan sonbahar yapraklarını ayaklarımla dövüp sensizliği eskittim taş dibeklerin âmâ topal satırlarında…Bedenime karanlığın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
En Hoş Manalı Arzu Sözleri 2019 kısa istek sözleri, en hoş istek sözleri, özlem sözleri 2019 Özlediğiniz sevdiğiniz kişiye olan özleminizi en anlamlı sözlerden oluşan romantik cümlelerle iletmek ve bunu paylaşmak istiyorsanız sizler için yepyeni arzu, hasret sözlerini paylaşıyoruz 36589...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
982,243Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt