Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncu Hazal Kaya: Yemek yemeyi seviyorum!

Oyuncu Hazal Kaya: Yemek yemeyi seviyorum!
0
33

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
oyuncu_hazal_kaya_yemek_yemeyi_seviyorum_1632904382_2232.jpg

Ünlü oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde Teras Noir isimli podcast programına konuk oldu. Programın ilk konuğu oyuncu Hazal Kaya, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Son olarak 'Bizim Hikaye' dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan güzel oyuncu Hazal Kaya YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir' adlı programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

u1qR3_1632904523_3189.jpg

Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, programın "Instagram Sorgusu" bölümünde eşinin fotoğraflarını alabilmek için çalıştığı dizinin set fotoğrafçılarıyla arkadaş olduğunu ifade etti.

"Ali'nin çok az fotoğrafı var." diyen Kaya, "Set fotoğrafçılarıyla ben muhatap oluyorum. 'Ali’nin güzel fotoğrafı var mı? Yollasanıza bana' diye istiyorum onlardan" şeklinde konuştu.

kZWia_1632904595_4255.jpg

"YEMEK YEMEYİ ÇOK SEVİYORUM" 

Sosyal medyadan yayınladığı yemek fotoğraflarıyla ilgili de konuşan Kaya, "Antepliyim ve yemek yemeyi çok seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum. Şeker hastasıyım ama arada intihar ediyorum bu şekilde" dedi.

858,528Konular
981,487Mesajlar
31,427Kullanıcılar
pasacanmmmSon üye
Üst Alt