Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyuncu Leyla Bilginel ’i görenler tanımakta güçlük çekti!

Oyuncu Leyla Bilginel ’i görenler tanımakta güçlük çekti!
0
255

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hayatını Phuket Adası ’nda sürdüren ve bir dönemin aranan oyuncusu olan Leyla Bilginel ’i görenler tanıyamadı
Leyla Bilginel, 2007 yılında sperm bankasından aldığı spermle çocuk sahibi olmuştu

113

2019 yılında oyunculuğu bırakan 40 yaşındaki Leyla Bilginel, 10 yaşına basan oğlu Serkan Kayra ile Tayland ’ın Phuket Adası'na yerleşmişti

213

Bilginel, Phuket'deki hayatı hakkında, Paraya hiç yük vermedim Phuket çok sıcak olduğu için orada yaşamaya karar verdim

313

30 metrekare evim var Evimde televizyonum, bulaşık makinem, çamaşır makinem yok Çamaşırlarımı evde elimle ve ayağımla tepinerek yıkıyorum Doğadaki bitkilerle besleniyorum diyerek tercih ettiği hayatı anlatıyor

413
Leyla Bilginel, 2007 yılında sperm bankasından aldığı spermle çocuk sahibi olmuştu

2019 yılında oyunculuğu bırakan 40 yaşındaki Leyla Bilginel, 10 yaşına basan oğlu Serkan Kayra ile Tayland ’ın Phuket Adası'na yerleşmişti

Bilginel, Phuket'deki hayatı hakkında, Paraya hiç tartı vermedim Phuket fazla sıcak olduğu için orada yaşamaya karar verdim

30 metrekare evim var Evimde televizyonum, bulaşık makinem, çamaşır makinem yok Çamaşırlarımı evde elimle ve ayağımla tepinerek yıkıyorum Doğadaki bitkilerle besleniyorum diyerek seçim ettiği hayatı anlatıyor

858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt