Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın vefat eden babası toprağa verildi!

Oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın vefat eden babası toprağa verildi!
0
136

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
oyuncu_mufit_can_sacintinin_vefat_eden_babasi_topraga_verildi_1568119205_688.jpg

Mandıra Filozofu olarak tanınan Müfit Can Saçıntı'nın pederi hayatını kaybetti. Emekli astsubay Muhittin Saçıntı geçirdiği kalp buhranı sonucu vefat ettiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun pederi bu gün toprağa verildi.

Çorum'da yaşayan emekli astsubay Muhittin Saçıntı, geçirdiği kalp buhranı ile kişisel hastaneye kaldırıldı. Hekimlerin tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayan Saçıntı, hayatını kaybetti.

xhpxL_1568032245_017.jpg

Köye gezmeye giden peder Saçıntı'nın acı haberini öğrenen oğlu direktör ve oyuncu Müfit Can hastaneye gitti. Hastane önünde muhabirlere "Babam köyünü çok seviyor. Her yıl doğup büyüdüğü köyüne gelir, sarfiyat. Bu sene de o çok sevdiği köyüne geldi. Köydeyken kalp bunalımı geçirmiş, kalbi durmuş, hastaneye kaldırmışlar. Artık teneffüs cihazına bağlı yaşatılıyor. Biz de bir ümit bekliyoruz. Bu vesileyle ben de bir şey söylemek istiyorum. Bizim topluluğumuz münhasıran erkekler, babalarını sevseler; lakin pek ziyade babalarını sevdiklerini söz edemezler. Pederler da evlatlarını çok sever, onlar da pek söz edemezler. Benim pederim da her ne kadar sevgi dolu bir insan olsa da biz de bunu ona kolay kolay tabir edemiyoruz. Ben bunu söz edebilmek için, onu ne kadar çok sevdiğimi söz edebilmek için 2 sinema çektim. Lütfen, vakit varken babalarını sevdiklerini söylemeye çekinmesinler" formunda konuştu.

sd3xP_1568119135_9118.jpg

Direktör ve oyuncu Saçıntı'nın pederinin cenazesi Hacı Bektaşı Veli Vakfı'na getirildi. Cenazeye Saçıntı ailesi ve çok sayıda kişi katıldı.

GLx0T_1568119169_8149.jpg

Acılı oyuncu Saçıntı, taziyeleri kabul etti. Merasimin akabinde Muhittin Saçıntı, öğlen vakti kılınan cenaze namazının akabinde Gökçam köyünde toprağa verildi.

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt