Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncu Nilperi Şahinkaya: 4 yılda bir ev değiştiriyorum

Oyuncu Nilperi Şahinkaya: 4 yılda bir ev değiştiriyorum
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
wzhpr_1622190920_0813.jpg

Dizi oyuncusu Nilperi Şahinkaya, babasının mesleği gereği çocukluk periyodunda birtakım alışkanlıklar kazandığını söyledi.

'O denli Bir Geçer Vakit Ki' dizisinde ünlenen oyuncu Nilperi Şahinkaya, YouTube kanalında yayına verilen "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına iştirak sağladı. Şahinkaya, büyükelçi babasının mesleği icabı çocukluğunun bundan etkilendiğini belirterek, "Aslında farklı ve alışılmadık bir şey olduğunu hissediyordum çocukken de... Sofralara konulan ve dışardan içeriye hakikat kullanılması gereken çatal bıçaklara kadar ortamın farklı olduğunu anlıyorsunuz bir formda." dedi.

4 senede bir ülke değiştirdiğini söyleyen Nilperi, "Türkiye'ye temelli döndüğümüzde liseye başladım. Ülkeye dönmeye en hazır olduğum vakitte geldiğimi hissediyorum. Hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Sadece hala 4 yılda bir konut değiştiriyorum. 4'üncü yıla hakikat mesken üstüme üstüme gelmeye başlıyor. Tahminen de bu, çocukluk yıllarından kalan alışkanlık sebebiyledir."

Similar threads

Dizi oyuncusu Nilperi Şahinkaya, babasının mesleği gereği çocukluk döneminde bazı alışkanlıklar kazandığını söyledi. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde ünlenen oyuncu Nilperi Şahinkaya, YouTube kanalında yayına verilen "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına katılım sağladı. Şahinkaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
'Çok Hoş Hareketler Bunlar 2' oyuncularından Cenan Adıgüzel ve Emin Oğuz Çelebi, evvelki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ikiliden Adıgüzel, lenfomaya yakalanan Arif Güloğlu'nun sıhhat durumu hakkında bilgi verdi. Evvelki gün Bebek'te görüntülenen BKM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Orta dizisine her hafta ünlü isimlerin konuk olmasıyla birlikte, sürpriz dolu anlar yaşanıyor. Her hafta farklı ünlü isimleri konuk eden Menajerimi Orta dizisi dün akşam 30. kısmıyla ekrana geldi. Son olarak 2011'de ‘Yıllar Sonra' isimli dizide rol alan Aydan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Orta dizisine her hafta ünlü isimlerin konuk olmasıyla birlikte, sürpriz dolu anlar yaşanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Orta'nın 32. yeni kısım fragmanı yayınlandı. Menajerimi Orta'nın bu haftaki sürpriz konuklarından biri de sanat hayatına birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Orta dizisine her hafta ünlü isimlerin konuk olmasıyla birlikte, sürpriz dolu anlar yaşanıyor. Her hafta farklı ünlü isimleri konuk eden Menajerimi Orta dizisi dün akşam 29. kısmıyla ekrana geldi. Sedef Avcı'nın konuk olduğu kısımda geçtiğimiz hafta ömrünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt