Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncu Tuvana Türkay'ın bilinmeyen yönleri! Yok artık dedirtiyor!

Oyuncu Tuvana Türkay'ın bilinmeyen yönleri! Yok artık dedirtiyor!
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
oyuncu_tuvana_turkayin_bilinmeyen_yonleri_yok_artik_dedirtiyor_1574147745_9209.jpg

Yer Gök Aşk dizisinde ekranların sevilen ismi olan oyuncu Tuvana Türkay yazar olmaya karar vermişti. Şimdilerde ise single çıkarmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yasak Elma' dizisinin oyuncusu Tuvana Türkay, oyuncu olmanın yanı sıra yazar ve şarkıcı olarak da sevenleriyle buluşacağını duyurdu. yeni bir single çalışması üzerinde çalıştığını hayranlarına duyurmuş ve olumlu tepkiler alması üzerine yeni single sürpriz haberiyle gündeme geldi.

yGfs3_1574147793_9645.jpg

Tuvana, “Keyifli ve mutlu bir yoğunluk içerisindeyim. Oyunculuk dışında yeni şarkımız aralık ayında görücüye çıkıyor. Onun dışında da kitabımda yine Aralık ayının son haftasında çıkmış olacak” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLERİ;

Yer Gök ve Aşk dizisinde Bade karakteri ile tanınan Tuvana Türkay, oyunculuk kariyerinden sonra yazar olma yolunda gidiyor. Geçtiğimiz akşam bir arkadaşıyla gittiği Etiler'deki Serafina adlı mekan çıkışında objektiflere görüntülendi.

nMoEF_1552891367_1987.Jpeg

Magazincilere yeni hedeflerinden bahseden Türkay,"2015 yılından beri yazıyorum. Geçen günlerde okuduğum bir kitapta yazarın benimle aynı tarz yazdığını gördüm. Ben de kitap çıkarmaya karar verdim'' sözleriyle açıklamada bulundu.

4TMAI_1552891935_3821.jpg

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt