Oyuncuların Kesin Olmama Dizisi Hakkında Söyledikleri Yeni bölümünü merakla beklediğim son zamanlarda oldukça hoşuma dışarı giden diziler arasında yer alıyor Belirsizlik Bakalım oyuncuları dizi hakkında neler söylemiş ) 1549267498 1549267498 oyuncularinsuphedizisihakkindasoyledikleri5c57f22fafa51oyuncularinsuphedizisihakkindasoyledikleri5c57f22fafa51oyuncularinsuphedizisihakkindasoyledikleri5c57f22fafa51 İsmail HACIOĞLU İsmail Hacıoğlu’na uzun bir zaman sonra yeniden ekranlara dönmesinin nedenini soruldu İsmail Hacığlu ise bu durumu, dizinin bir kadın hikayesi olmasına , dizi yönetmeninin Abdullah Oğuz olmasına ve ekip arkadaşları ile daha önce çalıştığına bağladıHacıoğlu , dizideki karakteri olan Aziz Kutlu’yu şöyle tanımladı : “Aziz Kutlu’yu oynuyorum Kutlu Ailesi’nin oğullarından biri Zengin bir ailesinin olması ona muhakkak çoğu kolaylık sağlamış, bundan sonradan da sağlayacak Biraz simetri takıntısı olan bir psikiyatr Yamuk olan şeylere karşı takıntısı var Ailesiyle birlikte yaşamıyor, konutbüro olarak kullandığı camdan bir evi var Gerçekte Aziz’in cam evde yaşıyor olması onu çok özetleyen bir koşul Çok şen ve renkli bir karakter Umarım altından kalkarız SELİN DEMİRATAR Selin Demiratar’da Kesin Olmama dizisi ile ilgili görüşlerini medya ile paylaşan isimlerden Demiratar’a bu diziye neden evet dediği soruldu Demiratar ise diziye evet deme sebebini, senaryosunun iyi olmasına, Kanal D ile uzun bir süredir meslek yerine getirmek istemesine bağladı Selin Demiratar, Kararsızlık dizisinde Ipek karakterini canlandıracak İşte Selin Demiratar’ın ağzından Ipekli karakterinin özellikleri : “Ipekli bir ilkokul öğretmeni Annesinin ölümüyle kendi sıradan hayatının dışına çıkıyor Çünkü annesiyle ilgili hiç bilmediği gerçekleri; babasının Türkiye’nin en varlıklı adamlarından biri olduğunu, ona büyük bir servet kaldığını öğreniyor Bir yanlamasına da annesinin ölümünü araştırıyor Yeni hayatı onu daha enerjik ve daha akıllı olmaya itiyor“ SERKAN ALTUNORAK Bir öteki ad Serkan Altunorak’a ilk olarak Kesin Olmama dizisi nin teklifinin nasıl geldiği soruldu Serkan Altunorak ise durumu şu şekilde açıkladı : “ Korusun’un son iki bölümünü çekerken Cüneyt rolü için program metni geldi bana Lakin okurken Tarık rolü daha fazla gözüme çarptı Konuyu menajerimle ve yapımcımız Ayşe Durmaz’la paylaştım Sonra Abdullah Bey’le bir test çekimi yaptık ve Tarık rolünü aldım Serkan Altunorak’a neden Abdullah Oğuz ile çalışması sorulduğunda Altunorak soruyu şöyle cevapladı : “Sevinç’ filmini izledikten sonradan birlikte çalışmayı çok istedim Olağanüstü bir insan, fazla şey öğreniyordum ondan Fazla titiz çalışıyor Abdullah Bey, fazla prova yapıyoruz Bu da herkesin işin üstüne ne değin titrediğini gösteriyor Bu işten umudum büyük